Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem, ő nem a Sztárboxra készül.

    Aggasztó fotóval jelentkezett be Instagram oldalán Sharon Stone követőihez, amelyen jókora monokli virít az egyik szeme alatt. Az épp Törökországban nyaraló színésznő képhez szánt szövege sem segített sokat a rémült rajongók helyzetén, Stone ugyanis csak annyit írt posztjához:

    Kemény volt ez az út, de én keményebb vagyok.

    Természetesen a kommentelők aggodalmukat fejezték ki a látottakkal kapcsolatban, arról érdeklődve, mi történt a 66 éves filmsztárral. Stone végül másnap, egy videóüzenetben öntött tiszta vizet a pohárba, megköszönve, hogy így törődnek vele rajongói.

    Tudom, hogy mind nyugtalanok vagytok, hogy hogy szereztem a monoklit, szóval elmondom. Annyi országban és szállodában voltam már, hogy amikor éjjel felkeltem pisilni, nem tudtam, hol vagyok, és belevertem az arcom a márványba. Nem, senki sem csinált velem semmit, és igen, jól vagyok, remekül érzem magam! Látnotok kéne, mit műveltem azzal a márványpadlóval

    – magyarázta Stone meglepően vidáman sérülésének történetét, majd napszemüvegét levéve megmutatta, már gyógyulóban van az arca.

  • „Minden végzet egy új kezdet”, írta pocakos fotóihoz a rapper.

    Igencsak felgyorsultak az események Cardi B körül, aki a Page Six exkluzív értesülései szerint szerdán beadta a válókeresetet férje, Offset ellen. Ez nem az első eset, hogy a rapper a bíróságtól kéri házassága felbontását, ám ezúttal úgy tűnik, végleges a dolog, egy hozzá közelálló forrás szerint ugyanis menthetetlenné vált kapcsolatuk.

    „Eltávolodtak egymástól. Ez volt főleg, ami ehhez a döntéshez vezetett” – árulta el a lapnak a forrás, ám arra nem tért ki, igazak-e a pletykák, miszerint Offset megcsalta feleségét.

    Úgy tudni, Cardi B teljes körű felügyeleti jogot szeretne hatéves lányuk, Culture, kétéves fiuk, Wave, és születendő csecsemőjük felett – pár órával a válás hírének napvilágra kerülése után ugyanis a kismama Instagram oldalán jelentette be, ismét gyermeket vár. Gömbölyödő pocakos képei mellé árulkodó bejegyzést is írt, amelynek első soraiban leszögezi: minden végzet egy új kezdet”.

    Nagyon hálás vagyok, hogy megoszthatom veled ezt az évszakot, több szeretetet, több életet adtál nekem, és legfőképpen megújítottad az erőmet! Emlékeztettél arra, hogy mindent megkaphatok! Emlékeztettél arra, hogy soha nem kell választanom az élet, a szerelem és a szenvedélyem között! Nagyon szeretlek, és alig várom, hogy tanúja lehess annak, mennyi mindent segítettél elérni! Te, a bátyád és a nővéred megmutattátok nekem, miért éri meg túllendülni!

    – fogalmazott a rapper.

  • Sőt, édesanyja is jelen volt az eseményen.

    Matt Damon ritkán mutatkozik együtt nyilvános eseményen a családjával, A felbujtók című film New York-i premierjére azonban édesanyja, felesége, sőt négy közös gyermekük is elkísérte a színészt.

    A vígjáték producereként dolgozó Luciana Barrosóval három közös lányuk van, Isabella, Gia és Stella, akik 18-,15 és 13 évesek, de nevelt lánya, párja előző kapcsolatából született 24 éves Alexia is részt vett a szerdai rendezvényen. Legutóbb tavaly júliusban, az Oppenheimer bemutatóján láthattuk a lányokat, akik rengeteget nőttek az azóta eltelt egy évben.

    Ezt tanúsítják a vörös szőnyegen készült fotók is, amiken nem egyszerű Damont megtalálni a női seregben: 

    (Page Six)

  • Még idén megérkeznek az új epizódok.

    00553223 000004
    Fotó: Netflix via Bestimage / Northfoto

    Teljesen felforgatta a Netflix állóvizét 2021 őszént a Squid Game, azaz a Nyerd meg az életed, ami hamarosan a streamingszolgáltató legtöbbször megtekintett tartalma lett, ráadásul rengeteg szakmai díjat, köztük Primetime Emmy-t és Golden Globe-ot is begyűjtött.

    Amekkora meglepetés volt a dél-koreai drámasorozat sikere, annyira nem érte váratlanul a nézőket a hír, miszerint folytatás készül a 456-os játékos bosszújáról. Ebből eddig csak pár ízelítő képkockát láthattunk, most azonban egy rövid teaser keretén belül kiderült, még idén megérkeznek a legújabb epizódok.

    A Netflix 2024. december 26.-ára ígéri a 2. évadot, ez azonban nem minden, hiszen jövő nyárra, azaz 2025-re egy utolsó, harmadik szezont is belengettek.

    Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem a második évad dátumát, és megoszthatom, hogy a harmadik évad lesz az utolsó. A második évad forgatásának első napján emlékszem, arra gondoltam, hogy „hú, el sem tudom hinni, hogy újra a Nyerd meg az életed világában vagyok”. Szürreális élmény volt. Kíváncsi vagyok, milyennek találjátok majd ti az élményt három év után. Seong Gi-hun, aki bosszút esküdött az első évad végén, visszatér és ismét csatlakozik a játékhoz. Vajon sikerül neki bosszút állni? Frontember ezúttal sem lesz könnyű ellenfél. A két világuk ádáz összecsapása a harmadik évadban is folytatódik majd, amely jövőre lesz látható. Örülök, hogy tanúja lehetek annak, amint a mag, amelyet a Nyerd meg az életeddel elültettünk, most kihajt, hogy gyümölcsöt hozzon a történet végére. Mindent megteszünk azért, hogy újabb izgalmas utazásban lehessen részetek. Remélem, hogy izgatottan várjátok, ami most fog következni. Mindig is hálás leszek ezért az élményért, és hamarosan újra találkozunk!

    – üzente a kisfilm alatt Hwang Dong-hyuk, író-rendező.