Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Férjével amerikai életükről meséltek.

    gombosedina.png
    Fotó: YouTube

    Gombos Edina közel tíz évvel ezelőtt költözött az Egyesült Államokba, ahonnan nem is tervez visszatérni Magyarországra. A TV2 Aktív című műsorának egykori műsorvezetője ezt a Story magazinnak adott interjújában szögezte le, melynek címlapján a kubai származású férjével és két gyermekükkel együtt szerepel.

    Gombos Edina és családja az Egyesült Államokban, a floridai Coconut Creekben találta meg számításait, ahonnan időnként hazalátogatnak Magyarországra, de nem töltenek itt minden nyarat.

    Szerettem itt élni, de már nehéz lenne visszarázódni. A floridaiak pozitív életszemlélete, vidámsága, nyitottsága közelebb áll hozzám

    – mondta a lapnak Alberto Costafreda, akinek neje már keményebben fogalmazott.

    Vannak, akik azt sérelmezik, hogy a videóimban nem beszélek honvágyról, és nem sírom el magam a Parlament látványától. De miért hazudjak? Csodás helyek vannak itt, szeretem a hazámat, de már gyermekként is más tájakra, élményekre és éghajlatra vágytam. Jövünk, mert hiányzik a családunk, az idős szülők, testvérek. Ugyanakkor nem töltünk itt minden nyári szünetet, mert rengeteg olyan hely van a világon, ahol még nem jártunk

    – mesélte az egykori tévés, hozzátéve, két gyermekét, Mirandát és Matteót mindig megtöri a búcsúzás pillanata. 

    Mint azt Gombos elmondta, azért vállalták, hogy egy idegen országban a nulláról kezdjenek újra mindent, mert egy szabadabb, nyugodtabb életre vágytak.

    Húsz éve, amikor hozzámentem Albertóhoz, kaptunk hideget-meleget. A legenyhébb megjegyzés az volt, hogy »ki hiszi el ezt a szerelmet...?«. Akik akkor a szájukra vettek, köztük volt kollégák is, azóta sok kapcsolati kudarcon vannak túl. Örülünk, hogy már nem vagyunk mások célpontja, idegenek nem rajtunk köszörülik a nyelvüket

    – idézte az édesanya szavait a Blikk. Arról is említést tett, milyen az amerikai egészségügy helyzete.

    „A fizetésünk kevesebb mint tíz százaléka megy el családi egészségbiztosításra. Ebben a csomagban a szemorvostól kezdve a laborokon, szűréseken át a fogorvosig minden benne van. Nincs várólista, azonnal ellátnak, a rendelők tiszták, jól felszereltek. Nincs kötelezően fizetendő tb, olyan csomagot választunk, amit megengedhetünk magunknak. Ezzel a magánellátással pedig elégedettek vagyunk.”

  • Az énekes visszaszólt.

    Zámbó Krisztián és párja, Takács Zsuzska csütörtök reggel annak apropójából vendégeskedett a TV2 Mokka című műsorában, hogy az énekes nemrég bejelentette, plasztikai sebészhez fordul, de a mögöttük lévő nehéz időszakról is őszintén meséltek. 

    Zámbó Jimmy elsőszülött fia úgy látja, itt-ott megereszkedett a bőre a fogyás miatt, ezért vállalja be az arcplasztikát. A 44 éves énekesnek bókolandó a műsorvezetőnő, Orosz Barbara meg is kérdezte, hogy ez a beavatkozás már megtörtént-e, de Zámbó nevetve annyit mondott, hogy egyelőre a smink változtatott csak az arcán. Ezt követően kiskutyájuk, Süni heteken át tartó kálváriájáról meséltek, akinek életveszélyes sérüléseket okozott egy, a zárt kertjükbe beszökő kóbor kutya. Bár az orvosok csak 5 százalék esélyt adtak Süninek a felépülésre, az adásban szerencsére már végig morgott a pomerániai törpespicc.

    A traumáról egy fokkal vidámabb témára tértek át. Pontosabban az történt, hogy az adás végén Orosz Barbara Zámbó Krisztián és menyasszonya felé szegezte a kérdést, hogy hány éve alkotnak már egy párt. A választ meghallva Orosz egyből rákérdezett, hogy nem jött-e már el az ideje az esküvőnek, holott a pár többször jelezte korábban, hogy nagyon zavarónak találják, hogy folyton a családalapításról és az esküvőről faggatják őket.

    Az adásban az alábbi párbeszéd hangzott el:

    – Nem kéne már összeházasodni? – kérdezte fel Zámbóékat Orosz. 

    – És mikor fogod azt, hogy nem kérdezed ezt meg tőlünk minden évben? – szólt vissza csipkelődve az énekes, mire a párja mosolyogva megjegyezte:

    – Majd az lesz a meglepetés, mikor azt fogjuk mondani, hogy hát, már megtörtént, csak lemaradtatok.

    – Nem mond hülyeséget! – tette hozzá az énekes, akinek Orosz is szurkol.

    Az énekes pár hónapja egyébként arról beszélt, hogy még idén szeretne gyermeket, mert ketyeg a biológiai órája.

  • Videón a 10 és 12 éves sztárcsemeték.

    Bruce Willis 2009-ben kötötte össze életét második feleségével, Emma Heminggel, akivel két közös gyermeket vállaltak. Mabel már 12, Evelyn pedig 10 éves.

    Arról, hogy a sztárcsemeték milyen gyorsan cseperednek, egy friss Instagram-videó tanúskodik. Emma Heming-Willis három, New Yorkban készült rövid felvételt montázsolt össze ennek szemléltetésére.

    Ne pislogj, mert lehet, hogy lemaradsz róla

    – írta a videójához Emma Heming-Willis.

    A büszke édesanya július 4-én is mutatott pár fotót a lányokról.

    A demenciával küzdő amerikai színészlegendának az előző házasságából, Demi Moore-tól is lányai születtek: Rumer 35, Scout 33, Tallulah pedig 30 éves.

    (via Daily Mail

  • Így emlékszik vissza az esküvőjükre a séf.

    Ma, azaz augusztus 1-jén van három éve annak, hogy Rácz Jenő és szerelme, Gyuricza Dóra örök hűséget fogadott egymásnak. Történetük sokak szerint mesébe illő, a Michelin-csillagos séf ugyanis A Konyhafőnök című gasztroshow 2019-es évadában ismerkedett meg Dórával, aki az egyik versenyzője volt. Bár a fiatal lány a középdöntő előtt kiesett, a séf nem várt sokáig: még aznap üzenetet küldött neki, s randira hívta. Azóta is együtt vannak. Szerelmük gyümölcse, Kamilla 2022-ben született.

    Rácz Jenő a harmadik házassági évfordulójukról így emlékezett meg a közösségi oldalán:

    Boldog évfordulót kívánok neked, Ráczné. Életünk legjobb bulija volt az esküvőnk, durva, hogy elröppent 3 év azóta. Az egyik legkedvesebb emlékem, amikor először felébredtünk egymás mellett mint házastársak. Szerintem minden házasember életében megtörténik az a szenzációfaktor, amikor először férjemnek vagy feleségemnek szólítjuk a másikat. Imádtam minden pillanatát

    – árulta el romantikus bejegyzésében a séf.

    Az évforduló alkalmából Rácz-Gyuricza Dóra is posztolt. Az influenszer azt mutatta meg, hogy néznek ki férjével napjainkban, és hogy néztek ki három évvel ezelőtt.