Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az énekes egészségügyi okokra hivatkozva kiszállt.

    PAP 0009
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Pápai Joci a 2024-es Sztárbox férfi középsúlyú-mezőnyében húzott volna kesztyűt, de a Fókusz kamerái előtt jelentette be, hogy kénytelen lemondani a szereplést, mert vállsérülése nem teszi ezt lehetővé.

    Nagyon sajnálom, ami történt. A vállammal tudtam, hogy van probléma, csak azt nem, hogy ekkora.

    – kezdte a tévés, aki a felkészülés kezdetén még úgy érezte, bírni fogja az edzéseket. Később azonban kiderült, hogy a válla mégsem bírja a terhelést, ezért le kellett mondjon arról, hogy idén ringbe lépjen.

    Nagyobb verekedéseknél, amikor már így a végefelé komolyan verekedtünk, akkor két-három napig ilyen ötven százalékosan tudtam használni a vállamat. De ha egyszerűen nem tudom felemelni a jobb kezem és védeni az arcomat, onnantól kezdve teljesen felesleges. Amikor elmentem orvoshoz, ott kiderült, nem részleges, hanem teljes szakadás van a vállamban.

    Bár az elmúlt időszak az edzésről és a felkészülésről szólt, de az énekesnek be kellett látnia, hogy a fontosabb az egészsége. Jelenleg gyógytornára jár, ha pedig műtétre kerül sor, akár féléves lábadozás várhat rá. 

    Pápai azonban nem adja fel örökre a versenyt: arra vágyik, hogy ha meggyógyul a válla, és lesz még Sztárbox, legközelebb részt vehessen a műsorban. Az RTL kedd este jelenti be, hogy ki lép az énekes helyére.

  • D KOS20230311088
    Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

    Kovács Áron gyerekeiről csak ritkán posztol képeket a közösségi médiába, de a Duna Ridikül című műsorában örömmel mesélt a szülőségről. A színész-műsorvezető két gyereke, Máté és Luca az előző házasságából születtek 2007-ben és 2014-ben. Új kapcsolatából azóta pedig született egy kisfia is, így hatalmas a boldogsága. Mivel már nagy gyermekeinél átélte a kamaszkor nehézségeit, elárulta hogyan kezelte ezt a helyzetet.

    Vajszívem van, és ha valamivel vissza lehet élni, az a vajszív. Egyszerűen alkatilag ilyen vagyok, nekem erőfeszítés az asztalra csapni. Hiszek a kommunikációban, hiszek abban, hogy értelmes emberek beszélgetnek, akkor is ha egy gyerek-felnőtt beszélget egymással. Nekem nehéz hatalmi pozícióból beszélgetni. Nem szeretem.

    – fogalmazott a műsorvezető, aki arról is beszélt, hogyan kezeli a kamaszkort szülőként.

    Mint kiderült, az édesapa elsősorban a barátait kéri számon a fián, méghozzá okkal. Véleménye szerint ugyanis az ember a gyerekét 12 éves korig neveli, utána már sokkal számottevőbb, hogy a barátoknak mit mondanak. „Épp ezért nem mindegy, milyen társaságban van, arra felé fog tendálni. Nyilván nevelem én is, de hogy az a hatás, az nagyon erős lesz” – tette hozzá.

  • Anthony Hopkins története adta neki az ihletet.

    210915 TUL 1268
    Fotó: RTL

    Hamarosan visszatér a képernyőkre a Fort Boyard című kalandjáték, a sztárcsapatok egyikében pedig Szorcsik Viktóriát is láthatjuk majd. A színésznő életében mindig is fontos szerepet töltött be a sport, de az egészséges táplálkozás szintén elengedhetetlen számára. A hot! magazinnak adott interjújában most elmondta, hogy mindig is szerette a rendet maga körül, hisz úgy véli, mindennek megvan a maga helye az életben. Az utóbbi időben egyébként komoly elhatározásra jutott: letette a poharat.

    Úgy érzem, kéri a szervezetem, hogy egészségesen egyek, és minél többet sportoljak. Most több mint fél éve nem iszom alkoholt. Január elején elolvastam egy nyilatkozatot Anthony Hopkinstól, miszerint 48 éve nem iszik, és picit elszégyelltem magam.

    – mondta a lapnak Szorcsik, majd hozzátette: sosem ivott túl sokat, de „néha lecsúszott egy-egy pohár pezsgő.”

    „Ekkor határoztam el, hogy egy hónapig nem iszom. Miután ez letelt, annyira jól éreztem magam, hogy azt mondtam: még két hónapot kibírok. Utána fél év volt a cél, most pedig egy év. Nem mondom, hogy soha többet nem szeretnék inni, de tényleg érzem, hogy testileg és lelkileg is sokkal jobb alkohol nélkül: teljesen kitisztult a szervezetem. Nem érzem, hogy lemaradtam volna valamiről, hiszen alapból nem vagyok egy partiállat" – szögezte le a műsorvezető.

    (via Ripost)

  • Többször is találkoztak.

    Varga Viktor a Frizbi TV című YouTube-műsor vendége volt, ahol sajátos világszemléletéről és gyerekkoráról is beszélt. Mint mondta, az évek során megszokta, hogy az emberek furcsállják a szokásait, de ezt nem bánja, sőt egyenesen élvezi, hogy kitűnhet a tömegből. A beszélgetés során szóba került, hogy szintén hasonlóan megosztó művész volt Benkő Dániel, akiről – mint kiderült – az énekes nagyon jó véleménnyel van.

    Ő volt az apám félig, sokat lógtam nála. Nyilván ő is lélektársam, csak előttem járt sok évvel. Nem is tudom, vagy10 alkalommal, hogy találkoztunk, és voltam nála, meg ő is nálam. Nem emlékszem, mi volt a kapcsolódási pontunk, de azt tudom, hogy azonnal egymásra nézve tudtuk, hogy azonos a vér.

    – mesélte Varga, hozzátéve: nagyon jó, intelligens embernek tartotta a néhai lantművészt.

    Az énekes szerint Benkő Dániel nemcsak provokátor, de egyben kiváló művész is volt, és úgy véli, nagyban hozzájárult a személyiségéhez.

    Így konkrétan most nem tudom, mit mondhatnék, de biztos láttam tőle egy-két szabad mozzanatot, amit felhasználtam én is. Most képzeld el, hogy egy világszintű, de legalább Európa-szintű lantművész vagy, végtelen lemezeladással, ismert vagy. Mi jön ezután, egy olyan világban, ahol nem kellenek se lantosok, se művészek? Hát akkor beleőrülsz.

    (via Bors)