Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hivatalosan is nagykorú lett a tinédzser.

    bogdányi
    Fotó: RTL

    Augusztus elsején 18. éves lett Bogdányi Titanilla nagylánya, akit nemrég görögországi nyaralásukon a színésznő húgának néztek. A Reggeli műsorvezetői most arról faggatták a Celebrandi egykori szereplőjét, hogy telt a nagy nap.

    Tudod, ez pont az a kor, amikor a szülinapján nem velem akar ünnepelni

    – nevetett fel a színésznő, elmesélve, lányának meglepetésutat szerveztek barátai a Balatonra, így születésnapját és a következő napokat velük töltötte a magyar tengernél. Bogdányi ezt kicsit sem bánta, sőt, kifejezetten örült neki, hogy végre megindult így mulatni egyet gyermeke és a társasága, szerinte ugyanis ez a generáció kicsit zárkózottabb, mint anno ő volt. 

    „Mi meg utána a hétvégén, vasárnap ünnepeltük meg a szülinapját. Koccintottunk, buliztunk, nagyon cuki volt, megkérdeztem, hogy mit szeretne, hogy akarja ünnepelni, elmentünk egy ázsiai fogást megkóstolni, és ezt kérte, hogy szeretné, ha a nap hátralevő részében együtt társasoznánk” – mesélte az Agymanók Derűjének magyar hangja, aki Nádai Anikó kérdésére azt is felidézte, hogy került végül hozzá az év legsikeresebb mozifilmjének szinkronja.

  • A premier óta tarol a mozikban Deadpool és Rozsomák.

    Alig két hete, hogy megérkezett a mozikba a Deadpool és Rozsomák, máris közelít a 825 millió dolláros összbevételhez a Marvel idei egyetlen filmje. A főszereplő Ryan Reynolds harmadik alkalommal öltötte magára az antihős kosztümjét, és a hatalmas érdeklődés láttán nem is csoda, ha a Collidertől nekiszegezték most a kérdést: várható-e negyedik felvonás Deadpool történetéből?

    "Ezt a filmet egy saját lábán megálló történetnek szántuk, nem pedig egy következő film reklámjának. Semmi ilyesmi vagy hasonló célunk nem volt vele. És álláspontom szerint én ebben nagy örömömet lelem, hogy egy ilyen filmet hozhatok tető alá. De őszintén szólva jelenleg halvány lila gőzöm sincs, hogy valaha is újra felöltöm-e Deadpool jelmezét – azért remélem, hogy felöltöm –, szóval nem tudom. Egyelőre az van, hogy kicsit hagyjuk lógva a dolgot, nézzük meg, mit hoz a jövő" – jelentette ki a színész, aki a rendezővel, Shawn Levyvel eleve úgy készítették el a filmet, hogy belekalkulálták, hogy ez lesz Deadpool hattyúdala. Mint elárulták, jelenleg sem a Disney, sem a Marvel nem presszionálja őket arra, hogy mindenképp álmodjanak meg egy új történetet, így jelenleg csak élvezik munkájuk gyümölcsözését.

    (IGN)

  • Stohl András a Titkok Ramónával című műsor vendége volt, melynek beharangozójában eddig nem hallott részleteket osztott meg a börtönben töltött idejéről. Mint ismert, a színművész ittas vezetésért kapott majdnem egy év letöltendő börtönbüntetést, de jó magaviselettel öt hónap után feltételesen szabadult.

    Amikor kimondták, hogy ebből letöltendő börtönbüntetés lesz, akkor nem volt mese, az embernek el kell kezdeni készülni rá. Ugye nem voltam még soha azelőtt börtönben, de nyilván az embernek van egy csomó rémképe, hogy mi történik ott bent vele, mert az ismeretlenbe mész be. De akkor már akkora volt a felhajtás körülöttem, hogy mikor mentem befelé, ötven újságíró hátrált a szűk utcában, a fotósok letörték az autók visszapillantóit, és mikor becsukódott az ajtó, azt mondtam, hogy jobb ott bent, mint kint. Akkor egyszer csak nyugalom volt végre. És akkor elkezdődött az ismeretlen megismerése

    – emlékezett vissza Stohl, aki a rácsok mögött töltött első napjáról is beszélt:

    „Fél hatkor ébresztő van. Amíg nem mentem dolgozni – az már kiváltság, hogy dolgozhatsz –, addig bent ülsz a cellában. Beadják a reggelit, kinyitják az ajtót, de sehova nem mehetsz...” – idézte a 24.hu a műsorvezetőt.

  • A Blumhouse gyakorlatilag ontja magából mostanság a kis költségvetésű, de új koncepciókat felvonultató horrorokat, gondoljunk csak a M3GAN-ra, a Felelsz vagy merszre vagy az Öt éjjel Freddy pizzázójában-ra. Ez persze még önmagában jót is tehetne a zsánernek, de számot vetve azért mégiscsak több baklövés született az utóbbi időben a stúdió futószalagján, mint instant klasszikus.

    Képernyőfelvétel (405).png
    Fotó: YouTube

    Az AfrAId (magyarul: aMItől félsz) már első ránézésre sem lóg ki a Blumhouse égisze alatt elkészült filmek sorából. A történet szerint a John Cho által alakított Curtis családja lehetőséget kap, hogy egy olyan mesterséges intelligenciát próbáljanak ki az otthonukban, amely arra hivatott, hogy segítse őket a mindennapokban. 

    A frissen beüzemelt digitális családi asszisztensnek, azaz AIA-nak köszönhetően így megtudhatják, milyen az, ha a szokásos unalmas, kellemetlen vagy épp nemkívánatos családi ügyeket egy gépre bízzák, ami mindent elintéz – pontosabban, gyorsabban, készségesebben, mint a szülők és a három gyerekük.

    Ahogy persze az várható, az MI hamar kezébe veszi az irányítást, és eszközökben nem válogatva igyekszik manipulálni, irányítani, vagy épp jobb belátásra bírni a család tagjait. A virtuális asszisztensnél persze elgurul a csapágy, és kegyelmet nem ismerve tör azoknak az életére, akik lázadni mernek az utasításai ellen.