Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ezt nem láttuk jönni.

    Mindenkinek vannak olyan furcsa szokásai, amelyek hallatán mások csak a szemüket forgatják, és ez alól a világsztárok sem kivételek. Katy Perry például nemrég felvállalta, hogy az esti rutinjába egy egészen bizarr dolgot is beletartozik.

    A Hot N Cold című dal előadója azt mondja, előszeretettel használ szöszleszedő hengert, de nem csupán a ruháihoz vagy a kanapéjához, hanem a talpához is. Mielőtt ágyba bújik, muszáj letakarítani a talpát, enélkül pedig már aludni sem bír.

    A szöszleszedő hengeremre esküszöm. Végigszoktam hengerezni a talpam, mielőtt ágyba bújok. Ez furcsa lenne? Mindenkinek vannak ilyen furcsa szokásai? Szerintem igen. Én épp az imént osztottam meg az enyémet az egész világgal

    – árulta el a British Vogue videósorozatában a 39 éves édesanya, aki azt részletezte, mi minden van a táskájában.

    (via Female First)

  • A divattervező egy csokor szerelmes fotóval jelentkezett.

    Idén év elején derült ki, hogy Fucsovics Márton és Molnár Nini egy párt alkotnak, de bimbózó románcuk már tavaly novemberben szemet szúrhatott az Instagram-felhasználóknak, a teniszező és a divattervező ugyanis együtt utazott a Maldív-szigetekre, jóllehet akkoriban még úgy hírlett, hogy a sportoló a menyasszonyával, Böszörményi Anett-tel tervezi az esküvőjét.

    Noha kapcsolatukról nem sokat lehet tudni, hiszen magánéletüket féltve őrzik, a divattervező azonban, aki korábban a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Feleségek luxuskivitelben című műsorokban is szerepelt, időnként posztol Fucsovicsról a közösségi oldalára. A minap az Instagramon mutatott egy fotókból összemontázsolt videót, melyet látva le sem tagadhatnák, hogy odavannak egymásért.

    You are matching my freak

    – írta a romantikus utazásakról árulkodó videóhoz Molnár, arra utalva, hogy Fucsoviccsal kiegészítik egymást. A teniszező nem hagyta figyelmen kívül a posztot: ahhoz kommentben annyit írt válaszul, hogy:

    Love you baby.

  • Nemrég Írországba utazott a Polgár házaspár, akik ha idejük engedi, szeretnek új helyeket felfedezni. Izgalmas kiruccanásaikról, például jordániai kalandjukról a Story magazinnak meséltek.

    „Azt is megtapasztalhattuk, milyen a sivatagban aludni. Egy különleges buboréksátorban foglaltam szállást. A zsúfolt tengerpartokat idén is jó messzire elkerültük, abban bőven van részünk Floridában” – kezdte az üzletasszony, akik nem vetik meg az autós túrákat sem, olyankor pedig ott szállnak meg, ahol épp éri őket az éjszaka.

    „Nem szeretjük már annyira a luxusszállodákat, jó néhány kellemetlen élményünk van. Ha az országot akarod megismerni, az élményt csakis a helyiektől kapod meg. Cipruson azért kicsit megijedtünk, ott azt hittük, elrabolnak bennünket. Annyit kértünk a taxistól, hogy olyan helyre vigyen, ahol turisták nem szoktak járni, és végül több mint fél órán át tekergett velünk a hegyoldalon.”

    Legkülönlegesebb utazós emlékük pedig Tibethez köthető.

    „A helyi idegenvezető tanácsolta a helyi parasztcsaládot, ahol még büdös jaksajttal is megkínáltak bennünket. Az én gyomrom nemigen bírja az ilyesmit. 4000 méter magasságban ráadásul már oxigénpalack segítségével lélegeztünk. A serpa férj sok izgalmas dolgot mesélt azonban a munkájáról. A mai napig emlegetjük ezt az utazásunkat” – idézte fel Polgár Tünde.

  • Egy kétgyermekes édesanya a várandóssága végéhez közelítve is vállalta, hogy fesztiválozni megy. Kikapcsolódásra azonban nem sok ideje maradt: Kate és családja éppen, hogy felállították a sátrukat, amikor a nőnél váratlanul elkezdődtek a fájások.

    Kate a férjével, Darrennel és két totyogós kisgyermekükkel mentek a családbarát Belladrum fesztiválra a skóciai Kiltarlityben július végén. A nő annyira várta a néhány napos fesztivált, hogy szülése ellenére sem akart lemaradni: miután 2 és 4 éves gyermekeiket kitették a nagyszülőknél, a házaspár a kórházba sietett. Kate mindössze két órával azután, hogy elhagyták a fesztivál helyszínét, életet adott harmadik gyermekének, akit Callannak nevezett el, és akivel másnap vissza is tért a fesztiválra.