Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Igen pihentető módja ez az ünneplésnek. 

    Harry herceg vasárnap ünnepli 40. születésnapját, amely kapcsán korábban már arról írtunk, hogy ezen a napon juthat hozzá ahhoz a vagyonhoz, amit még Erzsébet anyakirályné különített el neki. 8 millió fontról, vagyis jelenlegi árfolyamon 3,7 milliárd forintról van szó, ami miatt már önmagában örömmel telibb lehet ez az évforduló a számára.

    Úgy tudni, a királyi sarj a barátai és családtagjai társaságában fogja tölteni a jeles napot, mivel neje, Meghan Markle egy születésnapi partival kedveskedik neki. A PageSix információi szerint az összejövetelt a kaliforniai Montecitóban lévő otthonukban fogják tartani, ahol két gyermekükkel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel élnek. Egyes beszámolók szerint pedig ezt követően a herceg elvonul a hegyekbe a közeli barátaival egy hétvégi kiruccanás erejéig. 

  • Meghatódott azon, hogy az édesapját alakíthatta a színpadon.

    A Sztárban Sztár All Stars szombati adásában dupla produkcióval léptek színpadra a vigaszágon versengő énekesek, akiknek így egy újabb lehetőségük adódott bizonyítani, hogy érdemesek a folytatásra. Zámbó Krisztián elsőként Rick Astley bőrébe bújt, és a brit énekes Never Gonna Give You Up című slágerét adta elő olyan átéléssel, hogy a produkciója után Till Attila egy oxigénpalackot vitt neki a színpadra.

    Zámbó második produkciója már sokkal személyesebbre sikerült, ugyanis néhai édesapját, Jimmyt idézte meg, amikor előadta a Csak egy vallomás című dalát. Mint kiderült, egyáltalán nem volt véletlen a döntés: szeretett volna egy olyan számot előadni, ami nem a legismertebbek között szerepel, mégis egy kedves, érzelmileg megható dal.

    Életem legnehezebb pillanata volt, hogy egyáltalán édesapám »lehetek«, de mindig megmarad bennem és remélem bennetek is! Felidéztem... még ha nem is úgy ahogyan a Királyt lehet. Köszönöm édesapámnak, hogy ezt a csodát ránk hagyta!!! Köszönöm édesapám nevében.

    írta Instagramján a produkciót követően Zámbó Krisztián. 

  • Csankó Zoltán hangján szólalt meg az új mozifilmjében.

    GettyImages-1499923723
    Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

    Magyarországra, azon belül is Miskolcra utazott a Dallas című sorozat Bobby Ewingja, azaz Patrick Duffy, aki a Cinefest Filmfesztivál díszvendége volt. A 75 éves amerikai színész ugyanis Vékes Csaba Lepattanó című vígjátékában vállalt szerepet, amelynek mozipremierje után egy megható köszönőbeszédet is mondott. Duffy külön megjegyzete, hogy mennyire tetszett neki a magyar hangja, aki ezúttal is Csankó Zoltán volt.

    „Nagyon szépen köszönöm mindannyiuknak. Sokkal jobb színész vagyok magyarul, mint angolul. Teljesen meglepő volt, hogy felkértek, hogy jöjjek ide. Teljes meglepetés és rejtély volt számomra, hogy mi is az a szektorlabda, és teljesen zavarba ejtő próbálási időszak volt, hiszen mindenki magyarul beszélt. De a puding próbája az evés, ahogy mondani szokták. Ez a leginspirálóbb, legcsodálatosabb, legemberibb mozi, amit hosszú-hosszú idő óta láttam, köszönhetően a színpadon lévő emberek hihetetlen művészetének. És én több mint elégedett vagyok, sőt, megtiszteltetésnek érzem, hogy részese lehetek. Szóval nagyon szépen köszönöm” – idézte a Spabook bejegyzését a 24.hu. 

  • Az X-Faktor mentora elmondta, hogy idén egy igazi színpadi embert keres a tehetségkutatóban.

    DSC4016
    Fotó: Tövissi Bence / Index

    Az RTL-hez frissen átigazolt Majka a Storynak mesélt arról, hogy milyen nehézségekkel járt az átállás számára, hiszen előtte mégiscsak hosszú éveken át a konkurens TV2 csapatát erősítette. Majoros elmondta, hogy maga sem gondolta volna, hogy érzelmileg megviseli a váltás, de amikor a Kalandra Falt!-t első körben leforgatta, rögtön kiderült számára, hogy tulajdonképpen csak a helyszín változott, a munka ugyanolyan.

    Mint fogalmazott, az X-Faktor zsűriszéke rendkívül hívogató volt számára, de végül nagyon sok más szempont is szerepet játszott abban, hogy csatornát váltottak Pápai Jocival. A lap arra is kíváncsi volt, hogyan kezeli az RTL-es tehetségkutató körüli felhajtást, és adott esetben megjelenő a trollokat.

    Egy televízióműsor 2024-ben erről kell, hogy szóljon. Ha megnézel egy húsz évvel ezelőtti tehetségkutató műsort, akkor ma már azt gondolod, hogy felvágod az ereid az unalomtól, még akkor is, ha olyan emberek szerepeltek benne, akik nagyon tehetségesek. Ma ez már nem csak erről szól. Amellett, hogy meg kell találni azokat az embereket, akik érdemesek arra, hogy a könnyűzenében vagy a show-bizniszben tevékenykedjenek, a szórakoztatás nagyon fontos eleme a műsornak.

    Majka arra is reagált, hogy műsornak köszönhetően rengeteg fiatal rapper lett hazánkban, de úgy véli, ezzel együtt rettentően felhígult a rappervilág.

    Az igazi művészet ezek között megtalálni azt, aki felfelé kilóg ezek közül a srácok közül. Engem rengetegen megtalálnak, sok demóanyag, felkérés, segítségkérés jut el hozzám. Most az X-Faktorban meg is mutathatják magukat nekünk. Én egy igazi színpadi embert keresek, nekem ez a legfontosabb. 2024-ben minden más mellékes. A show-biznisznek szórakoztatónak kell lennie, és az erre való képesség messze nem csak a hangról szól. Valakiben meg kell, hogy legyen az a gén, ami azt okozza, hogy ha színpadon van, akkor rá kell figyelni.