Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • BBF9945
    Fotó: TV2

    Marsi Anikó a hétfő reggelt a Mokka vendégeként kezdte, ahol örömmel mesélt idősebbik fiáról, a 18 éves Vilmosról, aki elméleti fizikát tanul. Mint kiderült, a fiatal már egészen kis kora óta érdeklődik a matematika és a fizika iránt. Szorgalmára hamar felfigyeltek az iskolájában, nem mellesleg Írországban, a világ egyik legjobb elméleti fizika tanszakán szeretne továbbtanulni.

    Egyébként nagyon szépen ki van dolgozva az izomzata, mert hogy mindennap elmegy gyúrni. Hófehér fogsor, mosolygós, illemtudó, nagyon helyes fiatalember

    – magyarázta a Tények műsorvezetője, aki elsőre leszögezte, hogy képtelen szerénytelenül beszélni a gyerekéről.

    Ezt követően arra terelődött a szó, hogy Vilmos akár Nobel-díjat is kaphat majd valamikor. A büszke édesanya egy történetet is felidézett fia szalagavatójáról.

    Úgy engedték el őt a középiskolából, hogy kapott egy oklevelet, és a tanárnője azt mondta, hogy egy olyan fiatalember következik, aki nagy valószínűséggel fel fog találni valami olyasmit, ami az emberiség hasznára lesz, és ezért Nobel-díjjal fogják őt jutalmazni. Gondoljátok el, amikor ott van az egész iskola, minden ballagó diáknak az összes szülője meg nagymamája...

    – mondta a híradós elérzékenyülve, majd hozzátette:

    „Ez nagy büszkeség, mondjuk még nem vették fel az egyetemre. Majd augusztus végén derülnek ki a ponthatárok, de nem izgulunk.”

    (via 24.hu)

  • A színésznő kényelembe helyezte magát: a cipőjéből is kibújt, jóízűen ette a szendvicsét.

    Bár minden bizonnyal megtehetné, mégsem minden hollywoodi híresség választja a luxusautók vagy a taxi kényelmét, Margot Robbie és férje, Tom Ackerley számára például az is opció, hogy vonatra szálljanak.

    Az első gyermekével várandós színésznőt és párját a minap egy Londonból Edinburghba tartó járaton örökítették meg néhány lesifotóval. A Barbie sztárját és a filmproducert a vasúttársaság egyik dolgozója kapta lencsevégre, de meg is jegyezte, hogy az utasok fel sem ismerték a házaspárt. Robbie legalábbis tényleg nem a tőle megszokott, elegáns öltözékek egyikében látható: kényelmes szettjéhez sportcipőt választott, amelyet le is vett az utazás idejére, miközben elfogyasztotta reggeli szendvicsét, sminket pedig egyáltalán nem viselt. Míg férje a laptopjával volt elfoglalva. Végül is ők is csak emberek!

    (via Daily Star)

  • Jazmin az érmét sem felejtette ám otthon.

    A Sziget Fesztivál hivatalos Facebook-oldalán arról számoltak be hétfő délután, hogy a fesztiválozók között tudhatnak egy új-zélandi olimpikont is. Jazmin Felix-Hotham azt követően ugyanis, hogy az új-zélandi válogatottal a női hetes rögbiben megvédték olimpiai bajnoki címüket a párizsi ötkarikás játékokon, egyből Budapestre vette az irányt, hogy kiheverje fáradalmait.

    Az új-zélandi sportoló az alábbi fotókon a Nagyszínpad előtt látható, büszkén mutatva aranyérmét.

    Aranyérmet szereztél az olimpián, aztán egyből a Szigetre mész ünnepelni! Gratulálunk @jazzhotham

    – olvasható a bejegyzésben, amelyet a 24.hu vett észre.

    Mint ismert, az új-zélandi női válogatott 19–12-re győzte le Kanadát a hetes rögbisek zárómérkőzésén július 30-án a párizsi olimpián.

  • Mint mondják, nem ők voltak az egyetlen „hülyék”, mások is vásároltak.

    gombos edina.png
    Fotó: YouTube

    Gombos Edina és családja két év kihagyás után ismét Magyarországon töltöttek két hónapot, hazánk volt az utolsó állomása európai körutazásuknak. Az Aktív egykori műsorvezetőnője, aki férjével, Alberto Costafredával és két gyermekével, Mirandával és Matteóval közel tíz éve Floridában él, a Magyarországon töltött időről és élményeikről egy YouTube-videóban meséltek bővebben. Ebből kiderül, milyen ételeket kóstoltak meg és milyen helyeket fedeztek fel. Gombos Edináék nem kerteltek, őszintén elmondták, mi nyerte el a tetszésüket és miben láttak hiányosságokat.

    Így derült ki, hogy az egykori tévés a Balatonon is járt a családjával, pedig rokonaik előre szóltak nekik, hogy készüljenek fel: nagyon drága lesz ott minden. 

    Van egy hely, ahol szoktam lángost enni: három finom lángos meg egy ice tea volt 5000 valamennyi, nem gondoltam annyira brutálnak. Nagy lángosok

    – mesélte Alberto Costafreda, mire felesége azzal folytatta, hogy min akadtak ki igazán. 

    Nem ez volt, amin fennakadtunk: amikor a Balaton déli oldalán voltunk, megálltunk egy zöldségesnél, ami csak néhány dolgot árult. Egy fürt szőlő volt 2000 forint, öt szem barack 5000 valamennyi... tehát pár szem gyümölcsért fizettünk 7 ezer forintot. Ez annyira sokkoló volt, és nem mi voltunk az egyetlen hülyék, akik megálltak, volt ott még más is, aki jött utánunk. Húzós volt. Az átlag magyar fizetésekhez próbáltam mindig a fejemben igazítani mindent. Megértjük, hogy néhányan ki vannak akadva élelmiszerárakra. Előtte végigmentünk Svájcon, Luxemburgon, és ott nem volt ez az érzésünk

    – vallotta be Gombos Edina, aki férjével az amerikai és a magyar megélhetést is párhuzamba hozta. Costafreda elmondta, hogy jót mosolygott a magyar rezsiösszegeken, de kiderült az is, hogy autóbiztosításért egy hónapra fizet annyit, mint apósa Magyarországon egy év alatt.

    Mi érzékeltük, hogy nagyon sok rossz dolog van Magyarországon, de mindenhol van. Amit ti rossznak érzékeltek, lehet, nem is annyira rossz

    idézte a volt tévés szavait a 24.hu.