Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Annyit elárulunk, nem a színészek, hanem egy díszlet lopta el a show-t.

    Jövő januárban egy éveken átívelő romantikus-vígjáték, az Időben élünk szegezi majd a zsáner rajongóit a moziszékekbe.

    A főszerepekben látható Andrew Garfield és Florence Pugh párosa olyan húzónévnek számít, hogy szinte már most borítékolható a kasszasiker, de a film frissen bemutatott plakátja még egy kis szívességet tesz a marketingeseknek, pár óra alatt ugyanis túlzás nélkül megteltek vele a közösségi oldalak. A romantikusnak szánt, vidámparki fotón csak addig olvadozuk, amíg a szerelmeseket alakító színészektől kicsit lejjebb nem téved a tekintetünk: a körhinta lovacskájának komikus feje ugyanis teljesen ellopta a show-t. 

    Természetesen a mémekre sem kellett sokat várnunk, a legtöbben más-más filmplakátokra vagy albumborítókra szerkesztették be a fura pacit. Valaki azt írta a képhez, így érzi magát, amikor megnyitja az e-mailjeit, vagy, hogy pont így fest, mikor egy randizó párral lóg gyertyatartóként.

  • A Sztárbox mellett egy titokzatos projektre is készül. 

    A napokban nagy port kavart a hír, miszerint Sárközi Ákos nem fog szerepelni A Konyhafőnök című gasztroshow tizenegyedik évadában. Az RTL egy másik szakmabelire cserélte a Michelin-csillagos séfet, aki a produkcióban összesen hat szériában szerepelt. Úgy tudni, Sárközi nem önszántából távozott, hiszen szívvel-lélekkel csinálta, s egészen pár héttel ezelőttig ő maga is úgy tudta, számolnak vele a legújabb évadban.

    A séf az nlc.hu-nak adott interjújában ugyanakkor arra utalt, hogy nem kesereg.

    „A hír igaz, de többet erről nem mondhatok, és nem is szeretnék mondani. Most nem ez van a fókuszban.

    Ezt hozta az élet, de szerintem az nem egy közhely, hogy ha valami elmegy, mindig meg kell keresni az új utakat, új kihívásokat. Ráadásul én abban a helyzetben vagyok, hogy megtalálnak az új feladatok, amiért nem lehetek elég hálás.

    Az éttermi munkáim mellett hívnak kommunikációs előadásokra, kerekasztal-beszélgetésekre, vezetői továbbképzésekre, ami számomra séfként nagyon megtisztelő. Új projekteken is dolgozom, ami teljesen az enyém, és alig várom, hogy a közönség elé lépjünk vele” – magyarázta Sárközi, aki élményvacsorák keretében szeretné összekapcsolni a művészetet és a gasztronómiát.

    Továbbra is az RTL-nél marad: ősszel a Sztárboxban bizonyít majd. Attól elmondása szerint nem tart, hogy „beverik az arcát”, ahogy attól sem, hogy a műsor árthat a szakmai renoméjának.

    „Én ezt teljesen különválasztom.

    Bennem most az munkál, hogy szeretnék erőt, inspirációt adni azoknak, akik nézik majd a műsort, hogy 47 évesen is lehet csúcsformába jönni. Én is ismerem azt az érzést, amikor otthon vagyok, elnehezülök, de most felpörgök, és kihozom a legjobbat magamból. Szeretném, hogy lássák: ebben az életkorban is ki tudja magából hozni az ember a maximumot.

    Meglátjuk, hogy mi sikerül ebből, de én már attól is boldog vagyok, hogy a legjobb tudásom szerint végigviszem ezt a folyamatot. Ez ugyanolyan kihívás, mint bármi más az életben.”

  • Csak kiöregedett popsztárként emlegetik Majka és Pápai Joci párosát.

    Ősztől Majoros Péter, azaz Majka és jóbarátja, Pápai Joci is szerepel az RTL képernyőjén. Első feladatuk – az X-Faktor mellett – a szeptember 2-án induló Kalandra fal! című műsor vezetése lesz, Sebestyén Balázzsal és Istenes Bencével felváltva. Arról, hogy mire számítanak, milyen lesz a közös munka, a Fókusz riportjában meséltek. Persze a csipkelődés, kóstolgatás ezúttal sem maradhatott el, mint ahogy a promóvideóban is tették.

    Jónak tűnik igazából. Van két profi ebben a csapatban, és két kiöregedett popsztár. Szerintem ez egy nagyon kellemes leosztás. Eddig ők tolták, most megmutatjuk, hogy azért ez egy szakma, nem egy szakkör. […] Peti tényleg jött a sztárallűrjeivel, meg nem tudom… De itt van Bence, szóval innentől kezdve könnyebb sztori lesz

    – jelentette ki Sebestyén, mire Istenes hozzátette:

    Most is itt dadogtak, nem érzik a tempót… Az artikulálással is problémájuk volt. Na mindegy. Most el is küldtük őket, most gyakorolnak még. Meglátjuk, hogy mire jutnak. 

    Az RTL-nek Majka és Pápai is megszólalt: régi csapatukkal jöttek az RTL-hez, azaz a hajukért, a sminkért és a ruháikért ugyanazok az emberek felelnek. A közös munka szerintük azért is megy olyan gördülékenyen, mert több mint két évtizede barátok. A riport végén azért Majka viccesen hozzátette: pénzügyi okokból is ragaszkodik a Pápaival való közös munkához. Pontosabban az alábbi párbeszéd hangzott el köztük:

    – Nem nagyon tudok olyan társat elképzelni, mint a Joci, akivel ennyire működne a kémia. Van olyan műsorvezető persze, akivel jókat nevetünk, de Jocival a nagyon komoly barátságra alapul… és a pénzügyi helyzetekre.

    – Még mindig tartozok neki… de hát ez van.

  • A színésznőt elfogta a nevetőgörcs, nem is bírta utána énekléssel folytatni.

    Szinetár Dóra volt a sztárvendége csütörtök este a TV2 Szerencsekerék című műsorának, amelyben legemlékezetesebb színpadi bakijáról is említést tett. A színésznő úgy mesélte a másik két játékosnak és a műsorvezetőnek, Kasza Tibinek, hogy maga sem hitte volna, de éppen az Óz, a csodák csodája című színházi darab egyik leghíresebb dalának első sorát felejtette el a színpadon.

    Egyszer felejtettem el úgy szöveget, amit nem hittem el, hogy megtörténik, amikor az Óz, a csodák csodája című musicalben Dorothyt játszottam a Vígszínházban. Ez általában vasárnap délelőtt 1-kor ment. Úgy kezdődik ugye az előadás, hogy Dorothy berohan két copffal meg Totó kutyával, vesz egy mély levegőt, és elkezdi énekelni a musicalirodalom egyik leghíresebb dalát, a Szivárvány dalt, amit mindenki ismer. Azon a vasárnap délelőttön az történt, hogy bementem, vettem egy levegőt, és rájöttem, hogy fogalmam nincs, hogy melyik sorral kellene elkezdeni

    – emlékezett vissza a Jászai Mari-díjas színésznő, majd azzal folytatta, hogy hiába próbált segítséget kérni, senki nem súgott neki. Mint mesélte, a Vígszínház színpadánál volt két bucka: az egyikben a súgó ült, a másikban a karnagy. Először a súgóhoz ment abban a reményben, hátha az majd segít neki, de az illetőnek meg sem fordult a fejében, hogy Szinetár éppen a dal első soráról feledkezett meg. Mivel aznap még nem találkoztak, a súgó csak integetett Szinetárnak, aki ekkor a karnagyhoz ment, aki nemcsak integetett, de puszikat is dobott.

    Visszamentem középre, vettem egy levegőt, és elkezdtem üzbégül énekelni, mire nyilván rájöttek, hogy valami nem stimmel, és akkor így derékig kilógva elkezdtek segíteni. Mondták veszettül a szöveget ketten sztereóban, amitől meg annyira elkezdtem röhögni, hogy soha többet nem bírtam semmit énekelni, hanem »Totó, Totó!« kiáltásokkal rohangáltam fel-alá a színpadon

    – magyarázta Szinetár Dóra, aki nincs egyedül bakijával: Kasza Tibi is megosztotta történetét Szerencsekerék műsorában. Mint kiderült, az énekes-műsorvezető az egyik korábbi fellépésén halandzsázni kényszerült az egyik dalban, mert elfelejtette, hogy azt a sort még nem írták meg.