Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Néhány hónap után összeköltöztek szerelmével.

    Képernyőfelvétel (899).png
    Fotó: YouTube

    Fekete Dávid márciusban arról számolt be, hogy szintet lépett párkapcsolatában, hiszen alig pár hónap ismertség után már az összeköltözést fontolgatják kedvesével, Szintiával. A Megasztárnak köszönhetően ismertté vált énekes nem is várt sokat a szépségiparban dolgozó barátnőjével, hiszen már össze is bútoroztak.

    Nagyon hamar, a kapcsolatunk korai időszakában össze akartunk költözni, nem szeretek tétovázni. Azt gondolom, valami vagy működik, vagy nem és egy pillanatra sem bántuk meg a döntésünket, ugyanis azóta, hogy együtt élünk szorosabb, mélyebb, erősebb és kiegyensúlyozottabb lett a kapcsolatunk

    kezdte a Blikknek az énekes, aki azt is bevallotta, hogy mint minden párkapcsolatban, náluk is voltak nehézségek, de közösen felülemelkedtek ezeken.

    Mint fogalmazott, a legnagyobb nehézség, amivel meg kellett küzdeniük a párkapcsolatunk alatt, hogy mindketten hirtelen személyiségek, de idővel összecsiszolódtak. Ugyanakkor hatalmas öröm számára, hogy új párja nagyon jó kapcsolatot ápol iker fiaival is. 

    Sokszor a gyerekekkel közösen kapcsolódunk ki, akik nagyon szeretik Szintit és szerencsére ez fordítva is igaz, a kapcsolatuk jobb, mint amilyet el tudtam volna képzelni. Rengeteg közös programot csinálunk és elég mozgalmasan éljük a mindennapjainkat

    A szerelmesek a szerepköröket is leosztottál mostanra: míg Fekete Dávid a családfenntartó, addig Szintia az otthon melegéről gondolkodik nap mint nap. „Persze ettől függetlenül nem ódzkodok olykor-olykor bepakolni vagy kipakolni a mosogatógépből sem vagy akár a szárítóból” – szögezte le a Megasztár felfedezettje, aki biztos benne, hogy kedvese az a nő, akit ezidáig keresett.

  • Olaszország déli részét vette be motorral.

    Nagy dologra szánta el magát Ember Márk, életében először egyedül indult el nyaralni. Az Amalfi-partot vette célba, ahová repülővel érkezett, ott azonban motort bérelt, hogy így járja be a különböző településeket, eldugott helyeket. A Reggeli műsorvezetője kolléganőjének, Peller Annának mesélt az olasz kalandokról

    „Kinéztem egy eldugott kis helyet, egy olyan tavat, ami összeér a tengerrel. A parkoló egy hegyoldalban volt, úgy álltam meg a motorommal, de akkor még nem volt rajtam kívül szinte senki. Aztán amikor mentem vissza a strandolásból, olaszosan mindenki ráállt a motoromra. Mikor próbáltam kiparkolni, valahogy a popimmal megdöntöttem a mellettem lévő motort, amitől elkezdtek dőlni, mint a dominó” – kezdte a színész, aki gyorsan inkább előre szaladt, végül a hetediket sikerült elkapnia úgy, hogy ne dőljön tovább.

    És akkor abban a pillanatban az a felnőtt férfi, aki azt mondta, hogy „egyedül nyaralok!” azt érezte, hogy „anya, segíts, eldőltek a motorok, mit csináljak?”

    Mint mondta, remegő kézzel, ijedten nézte a kárt, amit okozott, de szerencsére egy helyi férfi tört angollal megnyugtatta, semmi probléma, ez csak Olaszország, itt ez teljesen normális.

    Ember négy napos útját a mesterséges intelligenciával terveztette meg, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki vakációjából. Nem csak látványosságokat és szállásokat, de vendéglőket is ajánlott neki, amikkel mind teljesen elégedett volt.

    „Volt egy másik étterem, ott nagyon beégtem. Egymás mellett voltak az éttermek, és leültem egy asztalhoz, összebarátkoztam a pincérrel, elmondtam, hogy ajánlották ezt a helyet, az interneten is kinéztem, hogy én itt akarok enni. Megkaptam az étlapot, és láttam, hogy más név van rajta. És akkor vettem észre, hogy ez az asztal már nem ahhoz tartozik, egy asztallal arrébb ültem” – idézte fel nevetve a színész, aki aztán bocsánatot kért, és átült oda, ahol eredetileg vacsorázni tervezett.

  • Voltak olyan játkostársaik, akikben hatalmasat csalódtak.

    barbara jolly
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz új évadában Jolly és Szuperák Barbara párosért is izgulhatnak majd a nézők, hisz ők is beneveztek az ősztől induló kalandrealitybe. A mulatós zenész és húsz évvel fiatalabb barátnője egyébként már a Farm VIP korábbi szériájában is feltűnt. A szerelmespár igyekezett a korábbi tapasztalataiból tanulni, és azokat hasznosítani az Ázsia Expresszben. Ez azonban nem sikerült maradéktalanul.

    Nem tudtuk meghazudtolni magunkat. Utólag belegondolva, kissé naivak voltunk, hogy mindenkiben feltétel nélkül bíztunk, és csak a szívünkre hallgatunk. Talán másképp kellett volna játszanunk. Vannak olyan játékostársaink, akikben óriásit csalódtunk, igaz, olyanok is, akikkel barátok lettünk.

    – vélekedett Jolly, aki bevallotta, a megmérettetés ugyan próbára tette a kapcsolatukat, de át tudtak lendülni  a nehézségeken. Hozzátette: szóban és tettekben is cselekedett olyat, amit már bán, de mindent meg tudtak beszélni párjával.

    „Ugyanolyan olaszosak vagyunk, minden apróságon össze tudunk veszni. Például ha a széken hagyja a koszos zokniját, vagy ha nem sikerül jól a közös képünk. De a legfontosabb mégis az, hogy szeretjük egymást.” – jegyezte meg Szuperák.

    (via Story)

  • A szer ősszel a hazai mozikba is befut.

    demimoore
    Fotó: youtube

    Egy igazán különleges filmmel érkezik szeptemberben a hazai mozikba is Coralie Fargeat író-rendező: a Demi Moore és Margaret Qualley főszereplésével készült A szer egy idősődő, elkeseredett tévésről szól, aki kora miatt már nem kap annyi felkérést, mint korábban. Végső elkeseredésében Elizabeth (Moore) kipróbál egy titokzatos szert, amitől fiatalabb és szebb is lesz, pontosabban, létrejön a DNS-éből egy Sue (Qualley) nevű alteregója, aki pontosan megfelel a saját- és a társadalaom elvárásainak is. A két nő hetente váltogatja egymást, aztán, ahogy azt sejteni lehet, felborul az egyensúly, és elszabadulnak a problémák...

    Az IGN idézte kritikusok szerint a két színésznő várhatóan a csillagokat is lejátssza majd az égről az egyébként szórakoztatónak ígérkező testhorrorban, sőt, volt aki egyenesen úgy fogalmazott, itt láthatjuk a 61 éves Moore élete alakítását. A frissen befutott, feszes tempójú előzetessel már most hangolódhatunk a filmre: