Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Feszített tempóban telt a nyara.

    szabó győző
    Fotó: RTL

    Szabó Győző mozgalmas nyáron van túl, hisz oly mértékben bővelkedik a projektekben, hogy szinte semennyi ideje nincs pihenni. Az 54 éves színész  több helyen is forgat, emellett rengeteg fellépése is van, ezért a nyaralás teljesen kimaradt az életéből, írja a Bors.

    „Nincs időm a nyaralásra és a pihenésre. Jelenleg a Ványa bácsi – Buborékkeringő forgatásai töltik ki a napjaimat, ezenkívül A mi kis falunk című sorozaton dolgozom, emellett a Thália Színházban mennek a nyári játékok. Ott lesz még a Vidor Fesztivál is.

    Eddig összesen kétszer két napot pihentem a nyáron, ezen a négy napon kívül folyamatosan nyomtam. Őszintén szólva azt sem tudom, hogy később mennyi időm lesz a kikapcsolódásra, hiszen ősztől kezdődik az évad...

    Úszom, mint a cápa, végig, ameddig csak tudok, hogy életben maradjak. De nem panaszkodom: addig örülök, ameddig ennyi elfoglaltságom van.” – fogalmazott a Jászai Mari-díjas színművész a hot! magazinnak.

    Mint kiderült, még javában tartanak a Ványa bácsi – Buborékkeringő forgatásai, ráadásul most elérkeztek ahhoz az időszakhoz, amikor a munka nagy része éjszaka zajlik. Bár a színész elmondása szerint nehezen bírja a hajnalig tartó munkát, de könnyedség lesz, hogy a lakóautójában tervez lakni ezidő alatt.