Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  •  Elmondása szerint az éhség és a fáradtság hozta ki ezt belőle.

    Az Ázsia Expressz ötödik évadának második adása nem volt konfliktusoktól mentes, Dietz Gusztávnál ugyanis elszakadt a cérna, amikor azt a feladatot kapták, hogy egy úgynevezett pedicabre, azaz egy oldalkocsis kerékpárra pattanva közlekedjenek. A probléma rögtön azzal kezdődött, hogy Dietz és felesége, Laky Zsuzsi nehezen találták meg járművüket, amit csak tovább tetézett az, hogy nem tudták, merre menjenek.

    Míg az egykori ketrecharcos hajtotta és kormányozta az oldalkocsis kerékpárt, addig az egykori szépségkirálynő navigálni próbált. Dietznél ekkor akadt ki.

    Nem aludtam három napja, b.szd meg, nem ettem ma még semmit, és itt tekerek, mint a güzü, 38 fokban, b.szd meg! Nehogy azt hidd, hogy ez nekem annyira kell. (...) A saját feleségem is engem b***, csönd legyen, maradjál kussban, jó?'”

    – förmedt rá gyermekei anyjára Dietz, akinek káromkodását nem győzték kisípolni az adásból. Nem győzte mondani nejének, hogy maradjon csendben, amikor pedig arra kérte, kanyarodjon balra, tovább dühöngött.

    Maradjál kussban, jó? Neked fingod sincs.

    Laky Zsuzsi azonban azt mondja, megtanulta kezelni férje kirohanásait.

    Igazából nem veszem magamra. Ilyenkor tudom, hogy hagyni kell, nem kell hozzászólni, majd kidühöngi magát. (...) Én ismerem Gusztit, ugye 16 éve együtt vagyunk. Már reggel láttam rajta, hogy így hergeli föl magát, és éjszaka is mászkált össze-vissza. Valahol várható volt, csak nem pont a mai napra vártam ezt a kitörését.

  • Óriásit megy a színésznő bejegyzése, aki fontosnak tartotta megjegyezni: bizony friss fotókról van szó.

    Szeptember 2-án, azaz hétfőn töltötte be 58. életévét Salma Hayek, aki – a korábbi évekhez hasonlóan – a születésnapja alkalmából egy csokor bikinis fotóval örvendeztette meg követőtáborát az Instagramon. A színésznő 18 elemet tartalmazó bejegyzése óriásit ment a platformon: már több mint 1,2 millió követője fejezte ki lájkkal háláját a Nagyfiúk című filmek szereplőjének.

    Születésnapi bikiniválogatás, boldog 58. születésnapot nekem! Ui.: ezek közül egyik sem visszaemlékező fotó

    – jelentette ki a lapozható bejegyzésben Hayek, aki pár nappal ezelőtt is megosztott egy hasonló bejegyzést , csak abban az ősz hajszálait is büszkén vállalta. 

    A színésznő ugyan ezúttal nem visszaemlékezős fotókat osztott meg, korábban azonban erre is volt példa. Hayek néhány, 15 évvel ezelőtt készült fotója ide kattintva elérhető.

  • Az Ázsia Expressz kalandreality 5. évada már az első két adás során is temérdek szórakoztató pillanatot okozott a TV2 nézőinek, a sztárpárosok számára a Fülöp-szigeteken azonban koránt sem minden móka és kacagás. 

    Mészáros Bende és Zsigmond Angéla.
    Mészáros Bende és Zsigmond Angéla.
    Fotó: TV2

    A második napon ugyanis már kezdetét vette a nagy kaland, az első feladatok során pedig hamar kiderült, hogy melyik párosnak mik az erősségei, vagy éppen a hiányosságai. Mészáros Bende és Zsigmond Angéla számára nagy meglepetésre azonban nem a stoppolás, vagy éppen a feszített tempó okozott nehézséget, sokkal inkább az egyik magyar köszönés értelmezésével gyűlt meg a bajuk. 

    A játékosok feladata ugyanis az volt, hogy egy rövid bemutatkozást kell megtanulniuk a helyiek nyelvén, a fiatal influenszerek azonban már a sablonként megadott magyar szöveget sem tudták teljesen értelmezni, a problémát a szervusztok – vagy ahogy ők mondják, „szerbusztok” – szó okozta, amelyet sehogy sem tudtak lefordítani angolra a nekik segítő helyi fiatalembernek. 

    A kisebb rövidzárlat miatt végül számukra már nem volt esély az első három között befutni az előnyért folytatott Joker játékban. 

    A teljes adás ide kattintva tekinthető meg. 

  • Nap mint nap feltűnik a képernyőn, mégis csak nagyon keveset tudunk Erős Antónia, az RTL híradósának magánéletéről. Mindez nem is véletlen, ugyanis a televíziós nem szeretné kitenni az ablakba a kapcsolatukat, hiszen véleménye szerint ha valakit egyszer álompárnak kiáltanak ki, akkor annak a házasságnak gyakran bizony válás lesz a vége. 

    Erős Antónia ezúttal a Meglepetés magazinnak nyilatkozott, ahol elárulta azt is, hogy férjével már 1997 óta élnek együtt boldogan, ám sokszor megkapja, hogy a férfi olyan, mint Columbo felesége, azaz sosem látni őt. Persze ennek ellenére nem állítja, hogy mindig minden tökéletes, de nem is szeretné ezt a látszatot kelteni. 

    Eszemben sincs egy ideális házasságot vizualizálni, megteszik azt helyettem elegen, aztán jól el is válnak. Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok, de valahogy mindig átvészeljük, mert a kapcsolatunk legfontosabb alapja, hogy szeretjük egymást. Ezért ha kell, képesek vagyunk kompromisszumot kötni, elfogadni egymás igényeit

    – idézi a Blikk a híradóst, aki szerint a boldog házasságban el kell engedni az önzést, pláne, ha a pár gyereket is vállal.