Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A 21-es úton Lőrinci és Hatvan között található az az új útszakaszt, amelyen az Ismerős Arcok nevű, nem túl ismerős együttes Nélküled című dalának részlete hallható a megfelelő sebességgel hajtó autók kerekeinek rezgései által.

    A Republic 67-es út című slágere a 67-es úton, Mernye és Mernyeszentmiklós közti szakaszán, míg a népdalként ismert Érik a szőlő, hajlik a vessző Miskolc és Tokaj között, a 37-es főúton hallgatható. Az Építési és Közlekedési Minisztérium jóvoltából e héttől már a kormánypárt köreiben különösen kedvelt nemzeti rock is megérkezett úthálózatunkra.

    Orbán Viktor miniszterelnök már 2015. június 4-én posztolta a nemzeti összetartozás zenei kifejezéseként e zeneszámot közösségi oldalán. A HS7 basszusgitáros-újságíró szerzője, Németh Róbert véleménye szerint a dal azóta a NER egyik igazodási pontjává vált, amit a Miklósi Gábor Indexre írt cikke után kerekedett botrány is jelzett. A szerző és Áder János ugyanis a labdarúgó-mérkőzésen nem állt fel a Nélküled hangjainak megszólalásakor a Puskás Arénában. 

  • Béres Anett vállalta be a legextrémebb fogást.

    Képernyőfelvétel (909).png
    Fotó: TV2

    Hét eleje óta kezdetét vette az egymás elleni versengés a párok között az Ázsia Expressz új évadában. A csütörtöki adásában Ördög Nóra egy különleges játékra invitálta a résztvevőket, ami bár nem volt kötelező, de a célba érkezési időből lehetett lefaragni, amennyiben valakinek falatozni támadt kedve: csirkefejet, sült kígyóvért, majomagyat, csótányokat vagy akár lisztkukacokat. 

    Akadtak persze, akiknek a puszta látvány is elég volt, hogy továbbálljanak, ugyanakkor Zsigmond Angi és Mészáros Bende, valamint Béres Anett és Sáfrány Emese is bevállalta az időnyerés érdekében, hogy eszik a tálcán található étkekből. Utóbbi páros úgy döntött, még szükségük lehet az extra percekre, ezért nem csak egy fogást vállaltak be. Béres olyanra is képes volt, amire kevesen lettek volna, ami miatt a barátnője is nagyon büszke volt rá.

  • Valóságos izomkolosszussá gyúrta magát az utóbbi időben a Deadpool & Rozsomák című alkotás kedvéért Hugh Jackman. Az 55 éves ausztrál színész elképesztő izomtömeget szedett magára úgy, hogy közben hatalmas bicepszeket és kockás hasat is villantott.

    Jackman legújabb Instagram-bejegyzésében hosszasan taglalja azon személyek névsorát, akik a fizikai átalakulása során a segítségére voltak, így az is kiderült, hogy egy kisebb csapat dolgozott azon, hogy a legjobb formáját hozhassa a mozivásznon. Az érdemeiből persze ez mit sem von le, hiszen ötven felett is fiatalokat megszégyenítő külsőt hozott össze, ami komoly elhivatottságról árulkodik. 

    Most azok is szemügyre vehetik a szuperhőshöz méltó kinézetét, akik esetleg lemaradtak volna Jackman nagy visszatéréséről az ikonikus szerepében. „Hálás vagyok!” – írta posztjában, amelyen a fürdőszobájában látható, ahogy félmeztelenül pózol.

  • Az Index műsorában beszélt a jelenségről a tartalomgyártó. 

    Baranyai Barna az instant pályaelhagyó tanító bácsi színészként, slammerként, majd reklámszövegíróként kezdte pályafutását. Jelenleg pedig inkább az önálló estekre, stand-upra és tartalomgyártásra koncentrál. A tartalomgyártó az Index TiKTalk című műsorában fejtette ki véleményét a trashkultúráról, amit behatóan ismer, karikíroz TikTokon. Kandúrbandik címmel például egy érdekes jelenségre mutat rá.

    „Talán ez az egy sorozatom, ami nem csak a bolondságról szól, hanem azért kis misszión is van vele, hogy ne írjunk már ilyeneket random nőknek Facebookra. Egyébként az első videóban a Kandúrbandik sorozatból nagyon sok az »Érett, csinos hölgyek« Facebook-csoportból van, ahol csak modellek képét rakják ki emberek. Ezekre kommenteltek az ″úriemberek″ és kínálták fel a pömpölőjüket különböző szofisztikált módokon. De nagyon sokszor van az, hogy bármit kirak egy lány Facebookra, vagy Instagramra akkor azonnal rácuppannak emberek, és ez azért elég erősen problémás. Ez azért... nem is úgy fogalmaznék, hogy üldözendő, de ijesztő” – fogalmazott Baranyai.

    @index.hu Az instant pályaelhagyó tanító bácsi színészként, slammerként, majd reklámszövegíróként kezdte pályafutását. Jelenleg pedig inkább az önálló estekre, stand upra és tartalomgyártásra koncentrál. Barnával többek között arról beszélgettünk, hogy miként látja itthon a trashkultúrát és az erre irányuló tartalomfogyasztást. Mennyiben változott a trashsztárok mibenléte és a fogyasztói attitűd rendszere. Miért fogyasztunk trasht? A videóból kiderül! @lenzsrolivr @barnabaranyai ♬ eredeti hang – Index.hu - Index.hu

     A TikTalk teljes adása ide kattintva tekinthető meg.