Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Mokka korábbi műsorvezetőnője ritkán mesél így gyermekéről.

    Éppen ma, azaz szeptember 14-én ünnepli születésnapját Mádai Vivien kisfia, Zénó. A tévés egy szem gyermeke 10 éves lett, melynek alkalmából különleges ajándékot kért. 

    „Ma ünnepli a 10. születésnapját a lelke mélyén valójában 75 éves főnökünk, Zéni, aki a barátainak már csak Csucsu. Meg vannak számlálva a napjaim, mert lassan leesik neki, hogy ciki, ha megfogom a kezét az utcán, és ettől minden percben bőgnöm kell. Jön-megy, egyedül közlekedik, és úgy a legnagyobb életművész, hogy közben kitűnő tanuló, megbízható, és a legőszintébb ember, akit ismerek. Néha talán túlságosan is.

    Karakterét tekintve, pedig csak annyit szeretnék mondani, hogy születésnapjára kábeltévét kért, amin tudja nézni a híradót és a sportot. Isten éltesse az én legnagyobb tanítómat, életem legfontosabb szereplőjét, az én örök kisbabámat! 2014.09.14.

    – olvasható Mádai bejegyzésében, aki magánéletéről csak kevés információt oszt meg.

  • Ezzel töltötte az idejét nyáron.

    Sebestyén Balázs szombaton azzal kapcsolatban posztolt a Facebook-oldalára, mivel töltötte szabadidejét nyáron. A rádiós műsorvezető rajongói kérésére megosztotta azokat a könyveket, amelyeket elolvasott, és amelyek elnyerték a tetszését.

    A bejegyzés egy óra leforgása alatt több mint 2,2 lájkot kapott, a kommentek tanúsága szerint pedig többen kedvet kaptak az említett kötetek elolvasásához.

    Sokszor írjátok nekem azt, hogy tegyem ki, mit olvasok mostanában! Összeszedtem nektek a nyár legjobb könyveit, amik nekem nagyon tetszettek és a nyáron olvastam el őket! Ezek nem feltétlen mostanában megjelent könyvek, de mindegyiket szerettem, más miatt... több fajta stílus, több fajta érzésvilág, de mindegyik nagyon jó!

    – árulta el Sebestyén, aki nem titkolja, néhány éve a spiritualitás is foglalkoztatja. Az idei évet például Nepálban kezdte, ahol megáldotta egy buddhista szerzetes.

  • Van egy kis hasonlóság.

    Különleges bejegyzést osztott meg az Instagram-oldalán Pintér Tibor, aki legújabb fotóján egy igazi hollywoodi filmsztárral, Brad Pitt-tel látható. Pontosabban annak viaszmásával, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója ugyanis a jelek szerint a minap a budapesti Madame Tussauds-ban járt.

    Hogy hívják Madame Tussaud férjét? Sír Tussaud

    – írta a képhez Pintér, aki követői szerint eléggé hasonlít az amerikai színészre. Érdekesség, hogy Pintér Tibor nemrég arról beszélt, hogy ő a magyar Bradley Cooper.

  • Most csak a bokszra koncentrál.

    Varga Viktor vasárnap este Dóra Béla színésszel csap össze a Sztárbox ringjében férfi könnyűsúly-kategóriában, amelyre már gőzerővel készül. A vitézzé avatott énekes a felkészülése érdekében a csajozásnak is véget vetett: közel négy együtt töltött év után szakított párjával, Zsembera Liliánával. Mint kiderült, most azt sem hagyja, hogy az otthonát elöntő árvíz elterelje a figyelmét.

    „Az egész életem folyamatos küzdelem. (Nyilván másnak is a maga módján) de én imádom! Élvezem amikor fáj, törik, és reped, ahogy azt is mikor égig ér a boldogságom. Duális a világunk, ez a földi csoda, hogy ami nagyon mély, az pont ugyanolyan magas... ami szörnyű az csodálatos is. Szeresd az amplitúdó mindkét végét,és meg ne állj míg meg nem halsz, bármi is áll előtted. A félelem, csak illúzió. Szerencsére erre már gyermekként rájöttem. Az ember bármire képes, ha van hite, és önmagába vetett hite. És persze ha tett is érte maximálisan.

    Az elmúlt évben csak egy cél vezérelt: hogy Harcossá váljak. Mindent félre raktam érte, új világok nyíltak meg, és új énjeim fejlődtek... most vasárnap a ringben küzdök @dorabeladb ellen, de hétfőtől újra a házamat elöntő árvíz a folytatás. De most, a prioritás a ring, és nem hagyom hogy bármi elterelje a koncentrációmat... ez vagyok. Maga a harc, az elemekkel, az eszmékkel, a társadalommal...az egyénért, az értelemért, és a szabadságért

    – fogalmazott Varga, akinek az edzések során már az orra is eltört.