Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Képernyőfotó 2024-09-29 - 16.54.09.png
    Fotó: RTL

    Váratlan jelenetnek lehettek a szemtanúi az X-Faktor szombati adásának nézői, személycsere történt ugyanis a mentorszékekben – ha csak átmenetileg is. Majka azután hagyta el az ítészek pultját, hogy egy pápateszéri jelentkező elsőre nem túl meggyőző produkciója után másodjára is dalra akart fakadni.

    „Kint a Pápai Jociéknak énekelhetsz egyet, majd ők eldöntik” – kezdte a rapper, a műsorvezető pedig ezt hallva előre sietett, hogy helyet cseréljen barátjával. 

    Menj ki, elmehetsz! Szervusz!” – vette át az énekes Majka székét, aki a ráadás szám erejéig Miller Dávid mellé menekült, táncosként azonban hamarosan újra a színpadon bukkant fel, hogy szofisztikáltan leterelje onnan az énekest.

  • Micsoda családfa!

    Instagram oldalán jelentette be a gólyahírt Frances Bean Cobain, miszerint szeptember közepén megszületett férjével, Riley Hawkkal első közös gyermekük. A kisfiú a Ronin Walker Cobain Hawk nevet kapta, 32 éves édesanyja pedig fotókat is mutatott róla követőinek.

    A Nirvana egykori frontemberének lánya, valamint Tony Hawk gördeszkás fia három éve alkotnak egy párt, és idén októberben ünneplik majd első házassági évfordulójukat. A baba érkezéséhez maga a sportoló is gratulált:

    A kedvenc unokám!

    – viccelődött az újdonsül nagypapa a hozzászólások között.

  • Feleség lett Rebel Wilson! A Tökéletes hang és a Koszorúslányok 44 éves sztárja a People magazin értesülései szerint a hétvégén összeházasodott Ramona Agrumával, méghozzá egy mesés helyszínen, az olaszországi Szardínia szigetén. A pár itt nyaralt először kettesben, így valószínűleg nem véletlen, hogy itt is mondták ki a boldogító igent.

    Wilson 2022. nyarán vállalta fel, hogy egy nővel él kapcsolatban, tavaly februárban pedig Disneylandben jegyezték el egymást. Egy kislányt nevelnek közösen, Roycle Lilliant, akit béranya hozott világra 2022. novemberében.

  • Aranyos fotót osztott meg hármasikreiről Instagram oldalán Rúzsa Magdolna. A 2022. februárjában született Lujza, Keve és Zalán hatalmasat nőttek, amióta utoljára láthatták őket az énekesnő rajongói, ráadásul most különleges helyszínre látogattak: a kicsik elegánsan felöltözve, kedvenc plüssállataikkal az oldalukon kísérték el az énekesnőt egy budapesti képzőművészeti vásárra, Szmrecsányi Bolda alkotásai pedig a poszt tanúsága szerint mindhármójukat lenyűgözték.

    Vannak dolgok, amiket nem lehet elég korán kezdeni. Szeretik anyuka szemét

    – fogalmazott Rúzsa bejegyzésében.