Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az ismerős arcok mellett egy új szereplő is csatlakozik a műsorhoz.

    A TV2 hamarosan újra képernyőre tűzi a Kőgazdag fiatalok című realityt, melynek második évada október 14-től minden hétköznap este lesz látható. Mint azt a csatorna közleményében írják, az új évadban a tehetős fiatalok emelik a tétet: még több buli, még menőbb helyszínek, még nagyobb pénzszórás, és még hangosabb viták várhatóak.

    A realityműsor szereplői közül újra betekinthetünk majd PSG Ogli, Dulin Metta, Miss Tuvic, Bárány Aurél, Ágoston Filip és Takács Kata életébe és hozzájuk csatlakozik Szandi barátnője, Szanyi Vanda. Utóbbi szereplőről a következő derült ki: 

    A lány, aki külföldről rendelte brilliánsgyűrűjét, és épp az álomesküvőjére készül. Már eleve jómódban nőtt fel, jelenlegi fényűző életét pedig szüleinek, saját magánegészségügyi vállalkozásának és a vőlegényének köszönheti. Könnyen beilleszkedik a Rich Kids csapatba, új színt hozva az amúgy sem szürke társaságba.

    Az újabb szezonban több külföldi helyszínen is forgatott a stáb: Horvátországban, Mykonoson, Dubaiban, Krétán és Ibizán, így még látványosabb tartalom várja a tévénézőket.

  • Táncolva takarít az énekes.

    Varga Viktor15993 Ok
    Fotó: RTL

    Varga Viktor továbbra is versenyben van a Sztárbox férfi könnyűsúly kategóriájában, miközben a dunai ártérben épült kétszintes otthonát fejmagasságig elöntötte az árvíz. A vitézzé avatott énekes a vízszint apadásáig szinte napi rendszerességgel jelentkezett be a közösségi oldalán, hogy helyzetjelentést adjon követőinek.

    Ezúttal a takarítási folyamatokat mutatta meg, ugyanis otthonába a víz rengeteg iszapot és egyéb hordalékot juttatott be, amit úgy kellett kilapátolnia. Eközben persze igyekszik megőrizni a derűs hangulatát, és zenére táncolva ragadott seprűt. Korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában arról is beszámolt, hogy egy ablaka betört, pedig szándékosan nyitva hagyta, hogy megvédje a víznyomástól, de így sem sikerült megelőzni a kárt.

    Minden nézőpont kérdése

    – írta az énekes videója mellett, amelyben takarítás közben éppen táncra perdül.

  • Fény derült egy gyilkos kilétére.

    árpa antónia laci
    Fotó: RTL

    Hétfő este tovább folytatódott a gyilkosok utáni hajsza Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban, és látszólag végre magukra találtak az ártatlanok is. A reggelinél viszont a társaság teljesen ledöbbent, mert két játékos sem érkezett meg: az árulók az este folyamán Gáspár Katát gyilkolták meg, Herceg Erika pedig feladta a játékot.

    Ma véget ért számomra ez a játék! Életem első feladása, de ha valami nem megy, nyomasztó és fájdalmas, akkor azt időben abba kell hagyni! Tovább még izgalmasabb lesz, hajrá, többiek!

    írta utólag az énekesnő Instagramján, de a versenyből való távozásakor kétségek között hagyta a többieket azzal kapcsolatban, hogy gyilkos vagy ártatlan volt-e.

    A kerekasztal-ceremónia ezúttal sem telt eseménytelenül, hisz Lakatos László elérkezettnek látta a pillanatot, hogy végleg elengedje a többször is gyanúba keveredett gyilkostársa, Erős Antónia kezét, és támadásba lendült. Hiába próbált a műsorvezető korábban előkészíteni egy tervet, végül a szavazáson ő kapta a legtöbb voksot, így a játékosok végre gyilkost fogtak.

    Unalmasabb lesz nélkülem. A legERŐSebb karakterek nehezen tudják végigvinni. Meglátjuk, mire mennek egymással, most már csak azért drukkoljatok, hogy ne alibizők nyerjenek, hanem olyanok, akik teljes erőbedobással játszanak. Mert ahogy mondtam, ez egy JÁTÉK. A legjobbak közül való

    vélekedett kiesése után Erős Antónia.

  • Sokáig a családfőnek szeretett volna bizonyítani az énekesnő.

    Dér Heni14133 Ok
    Fotó: RTL

    Vasárnap este, a Sztárbox ötödik versenynapján Dér Heni és Sápi Vivien is összecsapott, amit végül az influenszer nyert meg egyhangú pontozással. Bár az énekesnő a mérkőzés után nem emelhette magasba a kezét, a csalódottságnak még csak a nyoma sem látszott rajta: emelt fővel és boldogan búcsúzott a versenytől. Mérkőzésük után a Blikknek adott interjút Dér Heni, aki elmondta, hogy elsősorban magának szeretett volna bizonyítani, de édesapjának is üzent

    Apa, annyit remélek, hogy nem a kedvenc filmedet nézted, néha átkapcsoltál a tévére, és azért meglestél engem is. Nagyon sokat dolgoztam magamon mentálisan, hogy higgadt tudjak maradni, összeszedett és a jelenben tudjak maradni, mert nagyon izgultam amiatt, hogy nehogy az legyen, hogy az adrenalintól így elszáll az agyam, és se nem látok, se nem hallok, csak megyek, mint egy vadállat, és nem hallom a hangokat

    – mondta a lapnak az énekesnő, aki korábban nyíltan beszélt arról, hogy sokáig az édesapja elismerésére vágyott, de már nem akar bizonyítani.

    A húszas éveimre jellemző volt ez, mert ő fiúgyermeket szeretett volna, nekem pedig a legnagyobb »hibám«, hogy lánynak születtem. Talán ezért lettem fiúsabb. Ez a fiús típus sok esetben vért volt, hogy bebizonyítsam, lányként hat fiúval felérek. Itt is megkaptam ezt. Egyébként már nem vagyok ilyen pasis, csak a boksz kihozta belőlem!

    A kétgyermekes édesanyáról tudni lehetett, hogy elképesztő alázattal készült a versenyt megelőző hónapokban, és mint kiderült, a vereség után szeretné abbahagyni a bokszolást.

    (via 24.hu)