Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Kőgazdag Fiatalok sztárja úgy érzi, neki mindent szabad.

    A TV2 néhány nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy október 14-től új évaddal tér vissza a Kőgazdag Fiatalok – Rich Kids Hungary című reality, melyben a 20 éves Bárány Aurél is bemutatja, milyen körülmények között él. A fiatalember ezúttal sem szerénykedett: állítása szerint olyan az élete, akár a filmsztároké, aki ha akar, simán megvesz magának egy 85 milliós sportautót, és ezt büszkén vállalja is.

    Aurél nemrég cserélte le 40 milliós kék Porsche Taycanját egy 50 milliós C8-as Corvettre, ám úgy tűnik, ez sem volt elég a számára. Bemutatkozó kisfilmjében már egy 85 millió forintot érő, neonsárga luxusautó látható, köteg 20 ezresekkel az elejében. Mint mondja, ezt a 20. születésnapja alkalmából érdemelte ki.

    – Apád az jól kinyalta a s*gged – jegyezte meg az egyik haverja.

    – Ki is van nyalva a s*ggem! És? Mindent megtehetek! Azt az álmot élem, amit nagyon sokan nem tudnak megtenni. Mint a filmekben... 

    (via Blikk)

  • Amíg nincs saját gyermeke, unokahúgán gyakorolja az anyaságot.

    Gelencsér Tímea nyár elején nagynénivé vált, megszületett ugyanis testvére első gyermeke. A kislány rögtön elrabolta a műsorvezető szívét, aki maga is gyakran eljátszik a családalapítás gondolatával.

    Nem az elkövetkező egy évben, de a közeljövőben szeretnék édesanyává válni. Addig pedig az unokahúgomon gyakorolok. Szeretek vele lenni, játszani, de tudom, hogy egy saját gyermek 24 órás feladat, ami sok aggódással és óriási felelősséggel jár. Erre meg kell érni, és amíg én ennyire pörgős életet folytatok, építem a karrieremet, nem tudnám ezt csinálni

    – kezdte a Blikknek Gelencsér, hozzátéve: hamarosan szeretne vállalkozást indítani, így kell neki még pár év, hogy teljesen megérjen erre a feladatra, de a tökéletes párt már megtalálta hozzá.

    „Ezen a téren minden rendben van. Napi téma egyébként közöttünk Matyival a gyermekvállalás, sőt mindig arról ábrándozunk, hogy ikreink lesznek. Van rá esély, mert anyukám is iker. Két gyermekben gondolkodunk, én először lányokat szerettem volna, a párom viszont meggyőzött, hogy legyen fiú, aztán lány, de persze ezek csak elképzelések, majd az élet úgyis elrendezi, ha eljön az ideje.”

  • Már nem titok, hogy Costa Ricát választották új otthonuknak.

    Képernyőkép 2024-10-03 102624.png
    Fotó: RTL

    Dobó Ági néhány héttel ezelőtt Maglódról külföldre költözött a családjával, azt azonban nem árulták el egyből, hol kezdtek új életet. Az egykori szépségkirálynő lakhelyváltásról készített vlogjából is csak annyi derült ki, hogy egy olyan országban találták meg új ingatlanukat, ahol a spanyol a hivatalos nyelv.

    Dobó Ági és építési vállalkozó férje, Kis Csaba évek óta keresték a megfelelő országot, ahol megállapodhatnak. A Fókusz szerda esti riportjában már elárulták: Costa Ricára esett a választásuk, ahol egy évet biztosan eltöltenek két közös kisfiukkal, Benedikttel és Nataniellel, akiknek nyelvtanulását is segítik a költözéssel. A fiúk már elkezdték kint az iskolát egy angol–spanyol nyelvű intézményben, amelyet trópusi erdő vesz körbe.

    „Évek óta úgy utaztunk mindig, hogy kerestük azt a helyet, ahol el tudnánk képzelni egy kicsit hosszabb távon magunkat. És nem azért, mert bármi problémánk lett volna az otthoni életünkkel, az országunkkal, amit egyébként imádunk, és ahol csodálatos életet élhetünk, de szerettünk volna a gyerekeknek egy olyan élményt adni, egy olyan lehetőséget, egy olyanfajta tapasztalást, ami a lehető legnagyobb mentális rugalmasságot biztosítja majd nekik az életben. […]

    Szerettünk volna egy kicsit mindent legombolni magunkról. Mindenkit és mindent. És megpróbálni, amíg a gyerekek annyira kicsik, hogy igazán szükség van ránk és a közelségünkre, így, négyen, családként funkcionálni

    – árulta el videójában az exszépségkirálynő, aki sosem titkolta, hogy férjével, Kis Csabával való kapcsolata sokszor hullámzó volt, ezért úgy véli, a Közép-Amerikába való költözés vízválasztó számukra. Reméli, ez a kaland csak összekovácsolja őket.

    A Fókusz stábja ott lehetett Dobóék utolsó, Magyarországon töltött napján, a riport ide kattintva érhető el.

  • Az amerikai edző menyasszonya közös gyermeküket is félti Tusup megítélése miatt.

    Shane Tusup természete a Sztárboxnak köszönhetően az utóbbi időben újból nagy visszhangot váltott ki. Mint ismert, az amerikai edzőt ellenfele, Torghelle Sándor legyőzte: a volt futballista másfél perc után technikai kiütéssel nyert, a bíró ugyanis három rászámolást követően leállította a meccsüket. Tusup gyors gratuláció után el is hagyta a ringet – állítólag az egész folyosó tőle zengett, annyira nehezen dolgozta fel a vereséget –, s csak másnap nyilatkozott a meccsről. Mint üzente, nem gondolta volna, hogy két, sportolói háttérrel rendelkező személy összecsapása ilyen stílusban megy majd végbe.

    A nagy port kavaró mérkőzés Balázsék című rádióműsorban sem maradt kritika nélkül, majd Tusup menyasszonya, Nagy Viktória Zoé is megtörte a csendet. A fitneszmodell elmondta: Tusup nem vett volna részt a bokszversenyen, ha előre tudja, hogy igazi bokszmeccs helyett „kocsmai verekedésben” lesz majd része.

    Nagy Viktória Zoé most újra reagált a vőlegényét ért súlyos vádakra.

    Ha Shane tudta volna a játékszabályokat, azaz hogy ez egy lökdösődőverseny, akkor nem adta volna a nevét ehhez. Ő tiszta bokszmeccsre készült. Ám a ringben látott minden szabálytalanság ellenére is természetes volt számára, hogy kezet fog az ellenfelével és annak edzőivel. A helyszínről sem viharzott el. Percekig ott állt interjúra várva, majd miután senki sem érkezett hozzá, velem és a stábjával távozott. […] Számomra ő az otthon, a megnyugvás, a szerelem, a legjobb barát. Ő a legjobb ember, akit ismerek. Ha nem így lenne, nem tudtam volna családot alapítani vele

    – nyilatkozta a Story magazinnak az edző menyasszonya, aki szerint Tusup Hosszú Katinkától való válása, majd Szabó Zsófival való szakítása nem lehet indok arra, hogy  rágalmakkal bélyegezzék meg bizonyíték nélkül, csak azért, mert hangosabban fejezi ki az örömét és a bánatát az átlagosnál.

    A történtek miatt felmerült benne a kérdés, hogy vajon közös gyermekükre, Aurórára milyen jövő vár Magyarországon a Tusup vezetéknév, valamint félig amerikai, félig magyar származása miatt.

    Azt gondolom, Aurora számára az édesapja egy hatalmas példakép lesz. Ugyanakkor vannak bennem kétségek, hogyan fogadják majd őt a közösségekben. Egyre többször gondolom úgy, hogy ha Shane magyarnak születik, nem kapna ennyi bántást. Sokkal inkább elfogadást és megbecsülést. De így folyamatosan célkeresztben van, és egyikünk sem szeretné, ha ezt Aurora is megtapasztalná

    idézte Nagy szavait a 24.hu.