Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Fotókon az utazás.

    GettyImages-512938186
    Fotó: Sean tSabhasaigh / Getty Images Hungary

    Vajna Tímeáról gyakorlatilag mostanra köztudott, hogy odáig van a macskákért, és kis kedvenceit minden földi jóval elhalmozza. Mint kiderült, a tavaly újra megházasodó influenszer a minap ünnepli 42. születésnapját, melynek alkalmából egy meglepetés útra ment a macskájával. Úticélul pedig nem mást választották, mint a napsütötte Kaliforniát, ahová magánrepülővel utaztak, erről pedig képeket is posztolt Instagramján.

    Meglepetés út a szőrmók fiammal

    – írta a fotója mellé Vajna Tímea.

  • Megtörtént az első zsarolás a játékban.

    Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban csütörtöki epizódjában a gyilkosok hatalmasat vétettek, ugyanis a reggelinél rá kellett döbbenjenek, hogy az újabb áldozatuk, Kozma Dominik pajzsot rejtegetett magánál, aki így életben maradt. Dér Heni bevonulása pedig kissé teátrálisra sikerült, ugyanis sírva csatlakozott a többiekhez, amit azzal magyarázott, hogy kijött rajta az utóbbi napok feszültsége, de sokaknál ezzel gyanúba keverte magát.

    Mivel napközben nem sikerült meggyőznie a többieket ártatlanságáról, ezért az esti kerekasztal ceremóniánál sorra az énekesnőre érkezett a legtöbb szavazat, akinek így távoznia kellett a kastélyból. Ezzel pedig Hevér Gábor maradt az egyedüli gyilkos a játékban, akinek így a szabályzat értelmében meg kellett zsarolnia egy játékost. A Konklávén a színész választása Bíró Beára esett, aki a kezdeti sokk után elfogadta a felkérést és döntöttek is első közös áldozatukról.

  • Ennél boldogabb aligha lehetne a leendő édesanya.

    DSC2089
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Ahogy arról az Indexen is beszámoltunk, Szarvas Andi közel másfél hónapja jelentette be, hogy párja, Zsolt az olaszországi nyaralásuk alatt megkérte a kezét. Mint kiderült, a jegygyűrű közel hat hónapig készült a legnagyobb titokban, így hatalmas volt a meglepetés.

    A 2018-as Miss World Hungary győztese nem sokra rá közösségi oldalán osztotta meg rajongóival az örömhírt: vőlegényével kisbabát várnak. Most a leendő kismama arról is posztol, hogy megtörtént a babaváró parti, ahol felfedték a gyermekük nemét.

    Boldogságunk leírhatatlan! KISLÁNY

    – írta bejegyzésében az egykori szépségkirálynő.

  • Gáspár Laci idősebbik lánya első gyermekével várandós – tudta meg a Blikk. Mivel az X-Faktor mentora ritkán szokott beszélni a nyilvánosság előtt gyermekeiről, ezért a huszonéves Gáspár Mirjamról sem lehet sokat tudni, aki az énekes első házasságából született.

    A fiatal nő saját TikTok-oldalán rendszeresen szokott posztolni, csütörtökön pedig megosztotta követőivel, hogy a várandóssága nyolcadik hónapjában jár, azaz hamarosan anyai örömök elé néz. Többet egyelőre nem árult el a babával kapcsolatban, így az sem derült ki, hogy Gáspár Laci mit szól ahhoz, hogy mindössze 45 évesen lesz nagypapa.

    63A7286
    Fotó: Zöld Fanni / Index

    Külön érdekesség, hogy ugyancsak derült égből villámcsapásként robbant a hír csütörtök este, hogy az egyik legnépszerűbb amerikai rapper, Eminem is rövidesen nagypapa lesz.