Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Dobó Ági és családja néhány héttel ezelőtt külföldön, pontosabban Costa Ricán kezdett új életet, ahol terveik szerint legalább egy iskolai tanévet töltenek el. Kis Csabával közös gyermekeik, Benedikt és Nataniel már elkezdték kint az iskolát, mindennapjaik azonban nagyon megváltoztak. Napról napra jobban szeretik a trópusi országot.

    Az exszépségkirálynő, aki sosem titkolta, hogy férjével való kapcsolata sokszor hullámzó volt, úgy véli, a Közép-Amerikába való költözés vízválasztó számukra. Másfél éve azért dolgoztak, hogy kiköltözhessenek. Dobó a minap azt is megmutatta, hogy néz ki belülről az ingatlan egy része, ahol élnek.

    „Reggeli »konyharutin« Costa Ricán...  Mi a legnagyobb különbség az otthonihoz képest szerintetek? Mert szerintem alig van... ugyanazok a háziasszonyi, anyai teendők várnak reggelente, mint bárhol a világon, azt hiszem! Pakolok, kávézom, reggelit készítek, mosogatok... vagyis főként a mosogatógép mosogat, amiért nagyon hálás vagyok neki!”  – írta Dobó Ági, aki több részletet is megmutatott az ingatlanból, ahol élnek. A videó ide kattintva érhető el.

  • Rendesen összebalhéztak az Ázsia Expresszben, de úgy tűnik, a forgatást követően sem nyugszanak köztük a kedélyek.

    Az Ázsia Expressz ezen a héten véget érő, ötödik évadát több konfliktus is megfűszerezte, köztük az a viszály is, amely Béres Anett-Sáfrány Emese és Zsigmond Angéla-Mészáros Bende párosa között alakult ki. Viszonyuk a műsor negyedik hajszájának napján mérgesedett el végleg, amikor Zsigmond és Béres heves szóváltásba bonyolódtak egymással: előbbi azért szólt be a villalakónak, mert az kéretlen véleményt mondott Mészárossal való kapcsolatáról, de nem kímélte azért sem, amiért 42 évesen még nem alapított családot, utóbbi pedig azzal vágott vissza, hogy az influenszer a vásárolt követőivel vág fel, nem mellesleg vérig sértette őt a külsejére tett megjegyzéseivel. 

    A jövőben feltehetően nem fogják keresni egymás társaságát, ám a történtekre úgy tűnik, másképpen emlékeznek vissza. Béres úgy véli, Zsigmondék nem véletlenül őket kezdték el piszkálni, a fiatal influenszer pedig nemrég azt nyilatkozta, már a műsor szerkesztőinek is szólt, hogy Béres sokat bántja.

    Kipécéztek maguknak minket. Bendének még a forgatások előtt volt egy olyan megjegyzése, miszerint sokat kell majd veszekedni, mert ez az érdekes a tévében. Mivel mi voltunk a játék elején a legkevésbé szimpatikusak a nézőknek, ráadásul lányok vagyunk, mi bizonyultunk a tökéletes prédáknak a tervükhöz. Teljesen alaptalanok voltak a támadásaik, így egyszerűen nem lehet beszélni, pláne egy nálad idősebb emberről. (...) Angéla magáról állított ki bizonyítványt a viselkedésével, hiszen mindenki látta, mennyire tiszteletlen és rosszindulatú

    – magyarázta a Story magazinnak Béres Anett, aki úgy véli, Zsigmond Angi és párja magukat alázták meg azzal, hogy minősíthetetlen stílusban beszéltek.

    „Amikor a forgatások előtt találkoztunk, Anett még iszonyatosan kedves volt. Azt mondogatta, hogy mit hogyan kellene csinálnunk, terelgetett. Én viszont hamar megelégeltem ezt az anyáskodó mentalitást, és kértem, hogy fejezze be. Ne istápoljon egyfolytában, hiszen nem ezért jöttünk ide, ez egy verseny. Miután ezt tisztáztuk, teljesen megváltozott a viselkedése. Elkezdett fintorogni, szurkálódni, csitítgatni, szinte minden egyes megszólalásomnál arcokat vágni” – fejtette ki Zsigmond Angi, akinek párja is hasonlóan vélekedik Béresről.

    „Ő egy bosszúálló nő, akinek csak az a fontos, hogy beszéljenek róla, mindegy, milyen áron. Mi zöldfülűek voltunk a tévéműsorok terén. Sajnos elkövettük azt a hibát, hogy felvettük a kesztyűt, ezzel pedig lesüllyedtünk az ő szintjére, ahol csak fröcsögés és botránykeltés van” – állítja Mészáros Bende.

  • Október 14-én vadonatúj évaddal tér vissza az RTL sztárpárshow-ja, Nyerő Páros, melynek megújult villáját nyolc, mindenre elszánt páros veszi birtokba. Ám a villában található szobákért ezúttal is meg kell küzdenie a szerelmeseknek: a tét óriási, hiszen a luxuslakosztálytól a szerényebb felszereltségű szobáig a szállások széles palettája megtalálható az impozáns épületben. Ezúttal azonban egy minden eddiginél extrémebb alvási lehetőség is helyet kapott a villában: a kapszula. A szabad ég alatt felállított alvóegység a minimumot nyújtja mind a térkihasználás, mind a komfort terén.

    „Az idei évad újdonsága ez az új szállás, a kapszula. Hamarosan kiderül, hogy kik lesznek azok, akik itt fognak aludni” – árulta el a műsorvezető, Sebestyén Balázs lelkes segítője, Kabát Peti. A párosok többségét bár lenyűgözte a villa designja, a kapszulát látva azonban teljesen ledöbbentek.

    Balogh Edina és párja, Szabó Simon szerint – akik azért vállalták a műsorban való szereplést, hogy bebizonyítsák, Farm VIP-nak köszönhetően szárba szökkenő szerelmük mindent túlél – a kapszula úgy fest, akár egy doboz.

    „Tetszik ez a cybersztori, jók a színek a villában. A kapszula viszont... Számítottam rá, hogy lesz valamilyen kinti szállás, egy sátor, egy jurta, egy lakókocsi, de nem egy ilyen doboz” – fejezte ki döbbenetét a színész.

    „Nagyon tetszett a villának a kinézete, ez a futurisztikus világ. Az ember lát valamit a tévében, de élőben egész más” – mondta Herceg Dávid.

  • Bár nem a színész nyert, a nézők közül többen is őt tartják a műsor győztesének.

    Hetek óta lázban tartotta a tévénézőket az RTL fordulatokkal teli krimi-realityje, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor, melynek csütörtök esti, utolsó adásában kiderült, ki viheti haza a 12 játéknap során összegyűlt 15,1 millió forintot. A taktikai-pszichológiai reality második évadát végül a három ártatlan, Hadas Krisztina, Muri Enikő és Url Izabella nyerte meg, akik egyöntetű szavazattal ejtették ki a játék utolsó gyilkosát, a legelejétől mesterien alakító Hevér Gábort. Már az sem titok, hogy Muri, Hadas és Url mire költi a nyereményét.

    Mivel Hevérnek nem volt lehetősége arra, hogy elbúcsúzhasson, valamint kifejtse véleményét a játékról, így az Instagram-oldalán üzent arról, mit gondol.

    Erre a számra szoktam hazamenni a házibulikról. (Ez komoly!) Hát ez a buli is véget ért, ideje indulni! »Minden úgy van, ahogy lennie kell. Erre épül a világ. Ebben hiszek én is.« Bulgakov: Mester és Margarita

    – idézett Bulgakov kötetéből Hevér, akinek Instagram-bejegyzése alatt Billy Joel The River of Dreams című dala szól. A színésznek egyébként több platformon is jelezték kommentben a tévénézők, hogy őt tartják Az Árulók igazi győztesének.

    Hevér arról sem feledkezett meg, hogy gratuláljon a három ártatlannak, Hadas Krisztának, Url Izabellnek és Muri Enikőnek. A színész ezt egy rövid, műsorból kivágott tapsolós videóval tette meg.