Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hadas Kriszta, Muri Enikő és Url Izabell 15,1 millió forinton osztoznak meg.

    Csütörtök este véget ért Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban második évada, amelyet sokak nagy megdöbbenésére Hadas Kriszta, Muri Enikő és Url Izabell nyert meg, miután kiejtették a játék utolsó gyilkosát, a legelejétől mesterien alakító Hevér Gábort.

    A három ártatlan a taktikai-pszichológiai reality utolsó adását követően elárulta, mire költik a fődíjat. Mint ismert, a 12 játéknap során összegyűlt 15,1 millió forinton egyenlő arányban osztoznak. A nyeremény rájuk eső részét ketten is jótékony célra tervezik költeni: Hadas Kriszta egy szegény gyerekeket támogató alapítványnak, a Van Helyednek ajánlja fel, akikkel korábban forgatott is, Url Izabell pedig egy olyan szervezetet szeretne támogatni, amely kislányok oktatásával foglalkozik olyan országokban, ahol nem magától értetődő a nők taníttatása – írja az rtl.hu.

    Url hozzátette: a kapott összeg egy részét új könyvének kiadására költi. Muri Enikő azonban azt mondta:

    Egy autóra költöm a nyereményem. Nagyon sokat vezetek az életben, szinte csak a munka miatt. Egy nagyon régi autóval járok, és azt szeretném leváltani egy fiatalabbra.

  • Így indult el otthonról a színésznő.

    Köllő Babett azon hírességek a táborát erősíti, akik igyekeznek a valódi arcukat megmutatni a közösségi oldalukon. Így derült ki a minap, hogy a színésznővel időnként megesik, hogy a reggeli rohanásban elfelejt felöltözni, s pizsamában indul el otthonról.

    A Sztárban sztár leszek! egykori mestere, aki egy ideje eltűnt a TV2 képernyőjéről, legutóbb akkor járt így, amikor a lányát, Millát igyekezett iskolába vinni. Milla persze videóra vette édesanyja szerelését, akit az Instagramon többen dicsértek, amiért őszintén vállalja, milyen az élete valójában.

    Na jó! Szokott valaki hasonló dolgokat művelni? Egyszerűen néha olyan rohanás van, hogy nincs idő felöltözni. Mondjuk én simán dolgozni is el szoktam menni pizsiben. Úgyis átöltözöm ott. Várom kommentben a fura szokásaitokat! Elő a farbával!

    – kérte követőit Köllő.

  • Ez a két páros jutott a döntőbe.

    Hetek óta tartotta lázban a tévénézőket a TV2 kaland realityje, az Ázsia Expressz ötödik évada, melyben nyolc kalandvágyó pár próbált szerencsét a Fülöp-szigeteken és Tajvan mesés vidékén. A 15 millió forintos fődíjért azonban már csak két páros van versenyben, a csütörtök esti adásban ugyanis heroikus párbajban dőlt el, kik jutnak a döntőbe.

    Mikes Annára és Krausz Gáborra, Sáfrány Emesére és Béres Anettre, valamint L.L. Juniorra és Dárdai Blankára minden eddiginél keményebb nap várt: a versenyzőknek három küldetést kellett hibátlanul és gyorsan teljesíteniük, de sok múlt a szerencsén is. A párok 4-4 borítékot kaptak, azaz Ördög Nóra összesen tizenkettőt osztott szét, melyek közül 11 ártalmatlan volt, egy azonban felért a játékból való kieséssel. A versenyzők akár mind a 4 borítékuktól megszabadulhattak: akkor ajándékozhatták tovább ellenfeleiknek, ha teljesítették a küldetéseket.

    A versenynap végére idegőrlővé vált a párosok számára, mit rejthetnek a borítékok. Ördög Nóra sokáig húzta a dolgot, de végül tudatta: L.L. Junior és Dárdai Blanka számára ért véget a verseny a döntő előtt, ugyanis mindvégig náluk volt a kiesést jelentő boríték. A rapper aztán kifejtette, mit tanult a műsor alatt:

    A tanulság, amit hazaviszünk, hogy a pesti pörgős életben megtehetjük azt, hogy hazaduzzogunk taxival, vagy kinyomjuk egymást a telefonon, letiltogatjuk egymást, itt viszont sokkal gyorsabban kell megoldani a problémákat. Nincs idő duzzogni, és ezt mindig, mindenkinek mondom. Nincs idő haragudni, duzzogni, hanem azt azonnal kell. Ne teljen el úgy nap, hogy álomra hajtod a fejed haraggal a szívedben. Ez bibliai alapú, és azt gondolom, ez is tanúbizonyságot nyert itt.

    A java azonban még hátravan, Béres Anettnek és Sáfrány Emesének, valamint Mikes Annának és Krausz Gábornak nagy árat kell fizetniük a győzelemért, meg kell vívniuk egymással a döntőt.

  • Három hét után a fináléhoz ért Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor, melynek végén megtudhattuk, hogy ártatlanok vagy a gyilkosok nyerték-e meg a játékot, és vele az addig összegyűjtött 15,1 millió forintot. Bár a kezdetben 21-en léphettek be a kastély falai közé, a véghajrában mindössze négy szereplő, Muri Enikő, Url Izabella, Hadas Kriszta és Hevér Gábor maradtak csak versenyben.

    Miután az utolsó előtti napon a többség kiszavazta Bíró Beát, már csak egyetlen gyilkos maradt talpon, a legelejétől mesterien alakító Hevér Gábor. A színész viszont a szerdai adás legvégén fel kellett fedje kilétét Muri előtt, aki ezt az információt megtartotta magának – legalábbis, amíg nem látta elérkezettnek az időt, hogy beavassa nőtársait.

    Ugyan látszólag már kezdett végleg elfogyni a levegő Hevér körül, de a napközbeni játék felbolygatta az állóvizet. Történhetett mindez azért, mert a játékmester, Árpa Attila bedobta, hogy egy tőrt nyerhet az aznapi leggyorsabb játékos, ami az esti kerekasztal-ceremóniánál két szavazattal ruházza fel. Elképesztő módon az utolsó gyilkos meg tudta őrizni a kötélidegeit, és a fáraó feladványát egyedül ő volt képes megfejteni, amivel megkaparintotta az áhított tőrt.

    Muri Enikőnek így már nem maradt oka titkolózni, és megosztotta a többiekkel, hogy a színész az utolsó gyilkos, akit keresnek. Hadas Krisztát azonban még így sem sikerült teljesen meggyőznie, hiszen a riporternő a végsőkig arra gyanakodott, hogy két áruló van még játékban. Az utolsó kerekasztal szertartásnál már mindenki rövidre fogta mondandóját, hiszen nem látták értelmét tovább csűrni a szavakat. Hevér zárszóként kijelentette, hogy nem szándékszik élni a tőr által szerzett dupla voksával.

    Hadas Krisztina, Muri Enikő és Url Izabell egyöntetű szavazatával így kiejtették a játék utolsó gyilkosát, ezzel pedig ők lettek az Árulók második évadának nyertesei.