Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hisz abban, hogy tartalomgyártói munkája mellett is meg tudja találni az igazit, akinek az sem lenne ellenére, hogy a munkába bevegyenek egy harmadik személyt is.

    Képernyőkép 2024-10-11 104414.png
    Fotó: TV2

    „Hiszek abban, hogy az OnlyFans munkám mellett is van esélyem arra, hogy megtaláljam az igazit” – vallja Molnár Anikó, aki közel másfél éve erotikus tartalomgyártóként keresi a kenyerét, amelyből kényelmesen megél, egy dolog azonban hiányzik az életéből. Mégpedig a szerelem.

    Az egykori Nagy Ő néhány nappal ezelőtt árulta el, hogy egyik régi férfi ismerőse által újra beköszöntött életébe a szerelem, s bár kapcsolatuk kezdett komolyra fordulni, a hírességnek csalódnia kellett. Úgy tervezték, egy romantikus tengerparti utazással ünneplik meg Molnár 49. születésnapját, ám ebből végül nem lett semmi, a szőkeség ugyanis a férfival való súrlódásai miatt inkább nem utazott el. Molnár feltehetően ezekből a csalódásokból tanulva tudja olyan biztosan, milyen párra vágyik.

    Természetesen nem állítom, hogy egyszerű a helyzet, mégis hiszek benne, hogy van a világon valahol valaki, aki mindenben a társam tudna lenni. Igen, mindenben! Olyan párt szeretnék ugyanis, akivel a munkámat is megoszthatom, vagyis együtt szerepelnénk a fotózásokon. Ez a fajta tartalomgyártás nehéz munka, nagyon sok időt vesz igénybe, sokat kell ötletelni, az oldalt működtetni... könnyeb lenne, ha lenne valaki, akivel közösen vihetnénk a vállalkozást. És nem mellesleg, ha velem dolgozna, akkor szó sem lehetne féltékenykedésről

    jelentette ki a Ripostnak az OnlyFans-sztár, aki nem akar mindenáron párt találni, jól érzi magát egyedül is. Az első helyen nála jelenleg a munka szerepel.

    „Négy féle férfitípust ismerek: az első a konzervatív, hűséges és soha nem csalná meg a feleségét. A második típus aki azt mondja magáról, hogy konzervatív, de nem úgy él, mindenkinek hazudik, főleg a családjának. Aztán vannak olyanok, akik az ösztöneiknek élnek, és azon belül is két típus van: aki csak a párjával éli meg a kalandokat és van, aki beenged mást is alkalmanként. Ez a legutolsó az én emberem: Aki mellém illene, az az akivel egy szövetséget alkotunk, de alkalomadtán a munka kedvéért a tartalomgyártásba beveszünk egy harmadik személyt is.”

  • Egy érdekes dologra adott magyarázatot az influenszer.

    IMG 1682
    Fotó: TV2

    Ezen a héten véget ér az Ázsia Expressz ötödik évada, melyben nyolc páros próbált szerencsét a Fülöp-szigeteken és Tajvan mesés vidékén. A 15 millió forintos fődíjért azonban már csak két páros van versenyben, így Mikes Annára és Krausz Gáborra, valamint Sáfrány Emesére és Béres Anettre még vár egy utolsó nagy próbatétel.

    Béres Anett a minap közösségi oldalán rántotta le a leplet egy kulisszatitokról, ugyanis többeknek feltűnt, hogy a teljes verseny alatt az ő és Sáfrány hátizsákjának pántja eltért a többiekétől. Ez azonban nem véletlen, mint utólag kiderült.

    „Sokan kérdeztétek, hogy nekünk mi ez a szürke rész a hátizsákunk pántján, ami a többieknek nincsen. Ezt én varrattam az indulás előtt magamnak és Emesének, hogy ne nyomja a súly a vállunkat annyira, és ha ujjatlan felsőben vagyunk, ne dörzsölje ki a bőrünket. Vettem egy plédet, és abból csináltattam tépőzárasra, hogy rá tudjuk tenni. Jelentem, bevált, sokkal »kényelmesebb« volt így a cipekedés” – árulta el posztjában Béres.

    (via 24.hu)

  • A Beatrice frontembere értetlenül áll az eset előtt.

    DSC1092
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Erősen háborog Nagy Feró, mert nemrégiben kapott egy nagy összegű bírságot. Mint az a Ténynek Plusz anyagából kiderült, a Beatrice frontemberét 750 ezer forintra büntette meg a helyi önkormányzat azért, mert valamikor a nyár folyamán egy utcabélije feljelentette a kutyái miatt. Állítólag az énekes Suba és Tappancs névre hallgató pulikutyái kiszaladtak az utcára és megtámadták valakit.

    Nagy Feró ellenben azt állítja, hogy éppen koncertezni indult, a technikusok erősítőket pakoltak az autóra, miközben az egyik négylábúja kiszaladt az utcára, ahol körbeszaglászta, majd megugatta a rollerező gyerekeket. Utána visszament az udvarra, gazdája pedig csak egy kiabálásra lett figyelmes.

    Bár a 78 éves zenész akkor egy nyilatkozatával beismerte a szabálysértést, úgy véli, később a bulvárlapok nagy része pedig úgy állította be az egészet, mintha vérebeket tartana az otthonában. Az említette összeget ettől függetlenül át kell utalnia majd Nagy Ferónak.

    Figyelj ide, ha tényleg ki kell fizetnem ezt az összeget... akkor ti lesztek az életem legdrágább kutyái

    – viccelődött az énekes.

  • Dobó Ági és családja néhány héttel ezelőtt külföldön, pontosabban Costa Ricán kezdett új életet, ahol terveik szerint legalább egy iskolai tanévet töltenek el. Kis Csabával közös gyermekeik, Benedikt és Nataniel már elkezdték kint az iskolát, mindennapjaik azonban nagyon megváltoztak. Napról napra jobban szeretik a trópusi országot.

    Az exszépségkirálynő, aki sosem titkolta, hogy férjével való kapcsolata sokszor hullámzó volt, úgy véli, a Közép-Amerikába való költözés vízválasztó számukra. Másfél éve azért dolgoztak, hogy kiköltözhessenek. Dobó a minap azt is megmutatta, hogy néz ki belülről az ingatlan egy része, ahol élnek.

    „Reggeli »konyharutin« Costa Ricán...  Mi a legnagyobb különbség az otthonihoz képest szerintetek? Mert szerintem alig van... ugyanazok a háziasszonyi, anyai teendők várnak reggelente, mint bárhol a világon, azt hiszem! Pakolok, kávézom, reggelit készítek, mosogatok... vagyis főként a mosogatógép mosogat, amiért nagyon hálás vagyok neki!”  – írta Dobó Ági, aki több részletet is megmutatott az ingatlanból, ahol élnek. A videó ide kattintva érhető el.