Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Soha nem láttuk még így az amerikai humoristát.

    GettyImages-1726724482
    Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

    Nehéz időszakot tudhat maga mögött Kim Kardashian exe, Pete Davidson, aki látszólag kezd újra magára találni, miközben a függőségei miatt rendszerességgel jár rehabilitációra és lelki elvonulásokra. A 30 éves humoristát nemrég a Los Angeles Clippers kosárlabdacsapat hazai nyitómeccsén szúrták ki az Intuit Dome stadionban, ahová jó barátjával, Machine Gun Kellyvel látogattak ki.

    A népszerű komikus hosszú idő után újra széles mosollyal az arcán mutatkozott nyilvánosan, ami viszont még szembe tűnőbb, hogy mindkét karjáról eltűntek a tetoválásai. Feltehetően ez is Davidson megtisztulási folyamatához tartozik, hiszen korábban tudni lehetett róla, hogy gyakorlatilag a tetoválások megszállottja volt, amik az egész testét beborították. Úgy tűnik, ezúttal komolyan elszánta magát, hogy szakít a korábbi életvitelével, és tiszta lappal kezd.

  • Először mutatott felvételt az esküvőjükről.

    GettyImages-1530977614
    Fotó: Anadolu / Getty Images Hungary

    Haumann Máté, a Christopher Nolan rendezte Oppenheimer egyetlen magyar szereplőjeként alakította Szilárd Leót. A 44 éves színészről még év elején derült ki, hogy titokban megnősült, egy akkori interjúban ugyanis már feleségeként hivatkozott a kedvesére, Nagyistók Editre.

    A színész az eljegyzéssel sem turnézta körbe a sajtót, mint ahogy a házasságát sem kürtölte világgá. A Story most azonban észrevette, hogy Haumann közösségi oldalán mutatott egy képet a nagy napjukról az első házassági évfordulójuk alkalmából.

    A legboldogabb 1. évfordulót nekünk, drágám!

    – írta bejegyzésében angolul a színész.

  • A kenyai Masai Mara Nemzeti Parkban egy csodás gepárdcsaládot fotóztak le, amint egymás társaságában lustálkodnak. Ezeken a nem mindennapi a felvételeken az látható, amint egy gepárd nőstény a fűben fekszik, körülötte az öt hónapos kölykeivel, miközben a napfényben sütkéreznek.

    A nagymacskák közül a gepárd az egyik legfelismerhetőbb a világon, hisz különösen foltos bundájáról és az elképesztő sebességéről ismert. Akár képesek elérni a 70 mérföld/órás sebességet, és mindössze pár lépés alatt gyorsulnak fel 0-ról 40 mérföld/órára, köszönhetően a rugalmas gerincüknek.

    Ezeket a képeket Alekszandr Kukrinov természetfotós készítette, melyekről a következőket mondta: „Ebéd közben kaptuk el ezt a gepárd családot. Evés után jóllakottan és elégedetten pihentek egy napsütötte tisztáson. Mivel a gepárdoknál az apa nem vesz részt a kölykök felnevelésében, ezért minden nehézség és megpróbáltatás az anya vállára nehezedik. Emiatt a nőstény gepárd magára hagyja a kölyköket, amikor vadászni megy, így azok fokozott veszélynek vannak kitéve.”

  • A tévés teljesen kezdőként vágott bele a műsorba.

    DSC 7102
    Fotó: TV2

    Szombat este kezdetét veszi a Dancing with the Stars ötödik évada, melynek versenyzőiről közel egy hónapja rántották le a leplet. Andrei Mangra ezúttal Szabó Zsófi táncpartnereként tér vissza a műsorba, hogy fantasztikus produkcióival kápráztassa el a nézőket. A TV2 kameráinak pedig most arról beszéltek, hogyan élték meg a közös felkészülést a versenyre.

    Szabó elárulta, hogy maximalizmusának köszönhetően minden előtte álló kihívást nagyon komolyan vesz, Mangra viszont tesz róla, hogy a táncpróbák örömteliek legyenek. Utóbbi bevallotta, sokat kellett gyakoroljanak, hogy a táncuk színpadképes legyen, de mostanra biztosak benne, hogy jól fognak szerepelni.

    Ahogyan most tud táncolni, az igazából nem meglepetés. Egy ilyen gyönyörű nőből kinézném teljesen ezt. De az elején nem! Mondtam is neki, hogy statikus, és tele volt kérdésekkel. De én azt gondoltam: nem, ez nem keresztrejtvény! Engedd el magad, táncolj!

    – magyarázta Andrei Mangra.