Ez már örökké Lázár titka marad

2014.09.04. 19:19 Módosítva: 2014.09.04. 19:32

LÁZÁR SZERINT NEMZETBIZTONSÁGI ÉRDEK, HOGY TITOK MARADJON A SZÁLLODÁJA NEVE

Továbbra sem nyilvánosak Lázár János elhíresült luxusútjainak részletei, mivel a Miniszterelnökség fellebbezett az erről szóló bírósági döntés ellen. Lázárt már nem zavarja, hogy korábban megígérte, mindenről beszámol.

TÁVOZHAT A HONVÉDELMI MINISZTER

"Vitatható gazdasági lépések miatt" fogyhatott el a bizalom.

GÓLYATÁBOR-ÜGY: SÚLYOS FELELŐSSÉGREVONÁST ÍGÉR AZ ELTE

A gólyatáborok szervezői nem tudtak élni a rájuk bízott felelősséggel, felfüggesztették a tanító- és óvónőképző kar hallgatói önkormányzatának tevékenységét.

KORÁBBAN IS GÁZOLT A MARGIT KÖRÚTI CSERBENHAGYÓ

Egy idős párt a buszmegállóban ütött el négy éve. Túlélték, de a gázoló is megúszta a felelősségrevonást. K. Jánosné a híradóban vette észre, hogy gyanúsan ismerős neki a fekete BMW.

NEMZETI PIA – TERV VAGY TRÜKK?

Nemzet italboltok bevezetésének lehetőségéről írt a kormányközeli Napi Gazdaság. A hírt később cáfolták, az Index úgy tudja, hogy egy különös kommunikációs akció volt az egész: azért írták meg, hogy cáfolhassák.

CSALÓ BRINGÁST LEPLEZTEK LE A VUELTÁN

Ráadásul egy magyar fejlesztésű elektromotor tovább fejlesztett változatáról lehet szó, amit Ryder Hesjedal használ a Vueltán. A versenyző úgy bukott éle, hogy a hetedik szakaszon bukott, de a fekvő bringa első kereke egy kicsit sem lassulva pörgött tovább.

Tovább hajtja a motor a kerékpárt esés után

SZALAI ÁDÁM MOST PINTÉR ATTILA MIATT NEM JÖN A VÁLOGATOTTBA

A Facebookján jelentette be a Bundesligában játszó magyar csatár, hogy továbbra sem találja megfelelőnek a magyarországi futballközeget, ezért addig nem tér vissza a válogatottba, amíg Pintér Attila a szövetségi kapitány. A magyarok vasárnap Észak-Írország ellen játszanak Eb-selejtezőt.

ELDŐLT: A PHABLET LESZ AZ ÚJ PÉCÉ

Friss előrejelzést adott ki az IDC az informatikai ipar okoseszközeiről, és ebben az áll, hogy a hanyatló pécé helyét a gigantikus okostelefonok veszik át. Az 5,5-7 colos okostelefonokból idén többet fognak eladni, mint amennyi laptop talál vevőre, és jövőre már a nagyobb méretű tableteket is lenyomja a phablet. Ez javarészt a Samsungnak köszönhető, hiszen ő találta ki ezt az egészet, amikor bemutatta a Galaxy Note telefont, és az Apple is sokat hozzátesz majd a sikerhez a maga péklapát méretű iPhone-jával.

TITOKZATOS FAJOK A TENGER MÉLYÉRŐL! ÁTÍRJÁK A RENDSZERTANT!

Most komolyan, mi kell még ahhoz, hogy kattintson? Talán az, hogy vannak róla képek is? Vagy az, hogy a táplálék és a salakanyag ugyanazon a nyíláson halad át?