Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

337, 13, 2018, mínusz Simicska

2015.01.19. 19:01

SIMICSKA NON CORONAT

A magyar közélet legleglegje, Simicska Lajos nem lett képviselőjelölt a februári veszprémi időközi választáson: ma járt le a határidő, de Simicska nevében még az ajánlóíveket sem vették fel, nemhogy összegyűlt volna 500 aláíírás. Lajos, Lajos, a bolondját járattad velünk.

ROGÁN: 2018-20 KÖZÖTT JÖHET AZ EURÓ

A kormány eddig a pénzügyi szuverenitásunk egyik fő oszlopaként tekintett a forintra. A Fidesz frakcióvezetője azonban elsőként beszélt ma arról egy interjúban, hogy ezt az álláspontot a kormány már akár két év múlva felülbírálhatja. Rogán Antal az Indexnek is adott interjút, és ebben egyebek mellett arról beszélt, amikor az urizálásról kérdeztük, hogy azért a politikusoknak sem kell ürgelyukban, remeteéletet élniük. Végre valaki kiáll a politikusok méltán megérdemelt jussa, a luxus mellett!

A SEATTLE ÉS NEW ENGLAND JÁTSSZA A SUPERBOWLT

Hétfőre virradóra meglett az a két csapat, amely nemcsak a legnagyobb amerikaifutball-, hanem egész Amerika legnépszerűbb sporteseményén játssza a döntőt. A Seattle Seahawks a Greenbay Packerset győzte le történelmi mérkőzésen, a New England Patriots pedig az Indianapolis Coltsot verte nagy fölénnyel. A döntőt február 1-én rendezik.

13 EZRET NYERTEK A DEVIZAHITELESEK A FORINTOSÍTÁSSAL 

Az MNB kiszámolta, hogy egy átlagos fizetőképes devizahiteles mennyivel kellene többet törlesszen svájci frank hitele után a mostani megdrágult frankárfolyam mellett. A forintosítással havi 13 ezret nyernek az érintettek, ha a felértékelődés tartós marad. A jegybank szerint egy átlagos kisvállalati tartozás átlagosan 13 millió forinttal emelkedett volna néhány óra leforgása alatt, de többségük a jegybank hitelprogramjával zárta le korábban devizahitelét. 

330 FELETT ÁTÉRTÉKELED MAGADBAN A VILÁGOT

Egy hete még senki sem gondolta volna, hogy nem csak a svájci frank árfolyama, de a magyar közúti sebességrekord is átlépheti a mesés 330-as szintet. A valuta csütörtökön előzött, a magyar autópályarendszer ma követte: a műveletet egy Lamborghini Huracannal sikerült végrehajtani egy 36 éves magyar férfi jóvoltából az M7-esen Hollád és Sávoly között, 337 km/órás sebességgel. A száguldásnak nem a rendőrök, hanem a sztráda melletti szalagkorlát és árok vetett véget, miután a 70 milliós szupersportautót a sofőr nem tudta az aszfaltcsíkon tartani. A sofőr megúszta, utasa súlyosan megsérült, a Lambo megsemmisült.