Belföld

Hugh Grant szerepében Gyurcsány Ferenc

2006. február 10., -

A magyar miniszterelnök 2006. február 10-én felrobbantotta a diszkóbombát. Vagy megháborodott.

Két hír:

A.) Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt piros fezzel a fején, buggyos selyemnadrágocskában, majomnak öltözve látták az Astoriánál. A hosszú, kunkori farkot viselő kormányfő "szavazatért táncolok" feliratú táblát tartott a levegőbe és egy tintával húzott x-ért cserébe helyből hátraszaltózott.

B.) Gyurcsány Ferenc miniszterelnök 2006 február 10-én felrobbantotta a diszkóbombát. Batiz András kormányszóvivő ezen a napon ugyanis olyan mozgóképet linkelt be Gyurcsány Ferenc blogjára, amelyen a miniszterelnök a saját dolgozószobájában Hugh Grantet parodizálva egy olyan vigyorgó elmeháborodott táncába kezd, aki most tudta meg, hogy biztosan a mennyországba jut.

Az A.) hír kamu, a B.) igaz.


A film előzetese az Indexen

Gyurcsány Ferenc webes naplójában a pénteki bejegyzés alatt Batiz András egy "meglepetést" helyezett el. A kormányszóvivő, mint írja, valóra akarta váltani az egyik amőbás fórumozó kérését, aki látva az Igazából szerelem (Love Actually, 2003) filmet, felvetette, hogy ő is küldene egy dalt a magyar miniszterelnöknek.

Tényleg az esküvöjén kapta Batiz a videót, vagy a mese csak kampányfogás?
 959
 2024
 4683

Batiz erre kitalálta, hogy kívánságműsor helyett egy felvételt tesz közzé, amin Gyurcsány az eredeti film jelenetébe csöppenve átveszi Hugh Grant szerepét, és a táncolni kezd a miniszterelnöki dolgozószobában.

A felvételt - állítása szerint - Batiz a miniszterelnöktől kapta esküvőjére: "A jelenet, még minket, vagyis azokat is meglepett, akik naponta találkozunk a miniszterelnökkel, és nyilván ismerjük egy olyan oldalát is, amit a többség nem. Nem volt kifogása ellene, hogy megmutassam. Remélem nektek is tetszik majd" - írja a kormányszóvivő.

N;
hirdetés
N;