Belföld

Bréking nyúz: Deutch-Für bajuszt növesztett

2006. december 22., -

A Fidesz parlamenti frakciójának helyettes vezetője belépett a nagy fideszes arcszőrzetváltók klubjába.

Az utóbbi időben a sasszemű rajongók megdöbbenéssel vehették tudomásul, hogy az ellenzéki politikus arca bizonyos területeken mintha árnyékosabb lenne. A minapi tévés parlamenti tudósítás aztán megerősítette a gyanút: Deutsch-Für Tamás, tőle teljesen szokatlan mozdulatokkal, birizgálni kezdte az orra alatti területet és az állát.

Megszereztük a múlt hét szombati, ágyszámleépítés ellen tartott fideszes megmozdulás egyik sajtófotóját, hogy kétségtelen bizonyosságot szerezzünk. A Péterfy kórház előtt tartott rendezvény egyik szónoka az idáig legfeljebb borostás Deutsch-Für volt, a mellékelt képen jól látszik: a fideszes politikus bizony helyre kis bajszot és hozzávaló szakállkát növesztett.


2006. december 16.: Deutsch-Für Tamás, a Fidesz parlamenti frakciójának helyettes vezetője beszédet mond (Fotó: Kollányi Péter - MTI)

Ezzel Deutsch-Für csatlakozott idősebb párttársaihoz, akik többek között arcszőrzetük változtatásával is kitűntek a hazai politkikusok mezőnyéből, bár Deutsch a trenddel szembemenve, nem nyirbálta, hanem gyarapította arcán a szőrszálakat.

Áder János jókora szakálltól vált meg az évek során.

Szájer József szintén tekintélyes mennyiségű arcszőrtől vett búcsút.

A pártvezető arca is egyre simábbá vált az elmúlt húsz évben. Deutsch Tamás mintha akarna valamit mondani.

N;
hirdetés
N;