Belföld

Deutsch-Für Tamásból újra Deutsch Tamás lesz

2008. május 29., -

Második házassága is megromlott, ezért ismét válik Deutsch-Für Tamás. A Fidesz elnöki kabinetjének vezetője a Blikknek nyilatkozott, a lapban megjelent egy kép is, amelyen a politikus új szerelmével látható.

A Blikk egyik olvasója vette észre Deutsch-Für Tamást a Nyugati pályaudvaron, amint egy fiatal nővel találkozott. A Ceglédről érkező vonatról leszállt egy nő, akinek Deutsch-Für két oldalról puszit adott, majd boldogan továbbálltak. A lap egy elmosódott képet is megjelentett, amelyen a pár látható.

Mint kiderült, Deutsch-Für Tamás új szerelmét J. Tündének (35) hívják, aki a politikus minisztersége idején már huzamosabb ideig dolgozott Deutsch mellett az Ifjúsági és Sportminisztériumban. Később Lázár János munkatársa lett. A pártvonalon dolgozó lány Hódmezővásárhelyre is követte Lázárt, jelenleg a városházán vezeti a polgármester kabinetjét.

Elválok, nyilatkozta a fideszes politikus a Blikknek. Az interjúban arról beszélt, hogy Für Lajos volt honvédelmi miniszter lányával öt évig tartott a kapcsolatuk (a politikus akkor vette fel a Für nevet is), de nem úgy alakult az életük, ahogy eltervezték. Deutsch-Für szerint felesége még úgy gondolja, megmenthető a házasságuk, de benne végleg megszakadt valami, ezért már elköltözőfélben van otthonról.

Új kapcsolatáról annyit mondott: nem akarja letagadni, de azt majd az idő dönti el, mit jelentenek egymás életében, a válás azonban nem emiatt van.

Deutsch Für Tamás nemrég a nyilvánosság előtt is összekülönbözött apósával, aki szerepet vállalt a Magyar Gárdában. Für Lajos egy nyílt levelében akkor azt írta, nem lenne jó, ha a Deutsch és a Für nevet a jövőben bárki összemosná. „Legyen ki-ki az, ami. A Deutsch maradjon, ami volt és ami látható ma is: kokárdával színezett liberális”, írta. Deutsch-Für Tamás szerint ez a vita még nem a megromlott kapcsolat miatt tört ki kettejük között. Az Index szerdán megkereste Für Lajost, de az egykori miniszter azt álította, nem tud arról, hogy lánya és Deutsch válni kászül.

„Ha elválunk, visszaadjuk egymásnak a neveinket. Én visszaadom Áginak a Fürt, ő pedig nekem a Deutschot”, mondta a Blikknek a fideszes politikus.

Deutsch Tamásnak első házasságából három gyermeke született, de még házassága idején korábbi titkárságvezetőjétől is született egy fia. Második felesége az Országimázs Központban dolgozó Für Ágnes lett, akivel közös gyermekük nincs, csak együtt nevelték Für Ágnes előző házasságából született két gyermekét.

N;
hirdetés
N;