Belföld

Gyurcsány a skizofrén homoszexuális figuráját próbálgatja

2007. október 24., -

Na erre hetekig varrhatják a butt plug-alakú gombot a politikai elemzők: a miniszterelnök vadonatúj arcát mutatja egy internetes reklámfilmben. Vajon mi állhat a bizarr klipsorozat mögött? Gyurcsány Ferenc, a politikusból lett színész a magyar balodal válasza Ronald Reaganre.

Nagyon helyes, ha a politika a piactól tanulja el a nép megszólításához szükséges fogásokat. Ha pedig ráadásul a pornópiactól, azt mi csak üdvözölni tudjuk, hiszen a recskázás sokkal szórakoztatóbb szükséglet, mint a reformkommunikáció.

Van, amikor a dobtárát tisztogató Turul is felteszi a szárnyát, hogy megadja magát. Ilyen pillanat volt, amikor percekkel ezelőtt, nagy kedvencünkre, az mszp.hu nevű szórakoztató szájtra kattintva megláttuk a fejlécben futó politikai reklámot. Nem túlzok, hogy levegőt sem bírtunk venni, míg le nem futott egymás után az összes, Gyurcsány miniszterelnök főszereplésével készült filmecske. A legendásan médiaérzékeny kormányfő a klipek tanúsága szerint rájött, hogy

1.) a Holló Színház rajongótáborának mérete mára jelentősen meghaladta az ő szavazóbázisát

2.) egy hatszázalékos kisebbség milyen jól jön egy húsz százalék alatti pártnak

így közmondásos svungjával azonnal kamera elé állt. Teljesítményéről csak felsőfokban tudunk beszélni, a legőszintébben. Mit is terjesztenek Gyurcsányról megveszekedett ellenfelei, ahhoz hasonlóan, ahogy az ő fanatikusai cigányozzák és feleségverőzik Orbán "Démon" Viktort? Hát ugye hogy buzi meg hogy elmebeteg. A közismerten jó humorú Feri erre beáll a fókuszba, és a Rushnak nevezett szipuzásszerű droggal mesterségesen belassított, erotikusan kurrogó hangon olyanokat mond, hogy "Én rám klikkelnék" meg hogy "Csak nem félsz? Gyere az egérrel az arcom közepéig és ott klikkelj rám!" A pornószájtok Live Cam szolgáltására való utalás egyenesen telitalálat egy nyilvánvalóan online kultuszfilmnek szánt klipsorozatban. (Értjük mi, hogy a cél az volt, hogy írjanak róla, bármi áron, de ami ilyen jó, az előtt földig hajtjuk a pumabőr süvegünket.) Szóval, ha jól értjük, akkor lassú, szexi beszéd + netpornóba ojtott vicces skizofrénia az európai értelemben vett kommunikációs csodafegyver. Ha vidéki MSZP-káderek lennénk, most lesajnálóan néznénk a balfácán fideszes szomszédra.

Egy elemző barátunk esküszik, hogy saját szemével látta a következő, november első hetében netre kerülő szocialista klipet - , amiben Ujhelyi István nyírfavesszőzi az egy pár borostyán klipszen kívül semmit sem viselő Vitányi Ivánt a pártszékház alagsorában található szaunában. A pletykát egyelőre senki sem erősítette meg.

N;
hirdetés
N;