Belföld

Kövér László Tomcat barátnője?

2006. október 12., -

Plágium vagy lelepleződés? Tomcat barátnője öt nappal Kövér László előtt hasonlította az űrhajósok hőpajzsához Gyurcsány Ferenc arcbőrét a blogján.
Megdöbbentő szövegazonosságra hívta fel a figyelmünket egyik olvasónk: Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke október 9-én, a Kossuth téri tüntetők előtt tartott beszédében azt mondta, hogy már a NASA is érdeklődik aziránt a különleges anyag iránt, ami Gyurcsány Ferenc arcát borítja, mert ahhoz képest az űrhajósok védőpajzsa csak tescós zacskó.

A szellemesnek szánt hasonlat azonban ekkor már öt napja, október 4. óta olvasható volt a neten, méghozzá a radikális blogger, Tomcat barátnője, Athina blogjában, a következő formában: "Kedves miniszterelnökünknek olyan vastag és kopásálló bőr van a pofáján, hogy Tomcat-tel azt várjuk, mikor jelentkezik a NASA, hogy lecserélné az űrrepülők hőálló pajzsát erre a Gyurcsányféle pofabevonatra. Akkor aztán biztos nem lenne több burkolatsérülésből adódó űrbaleset."

Mi következik mindebből? Kövér László nem más mint Athina, Tomcat barátnője, vagy egyszerűen csak blogokból merít ihletet beszédeihez? Szavazzon!

Mire tippel?
 4811
 2058

N;
hirdetés
N;