Belföld

Kóbor Ádertől fél Gyurcsány sintér

2006. február 28., -

Gyurcsány Ferenc azt írja a blogján, hogy nem kell őt félteni, élvezi a kampányt. Mi nem féltjük Gyurcsányt, mindig is szerette hallani a saját hangját, és mióta miniszterelnökké választották, még jobban szereti, nem érzi, mikor kell befejezni egy gondolatfutamot.

A Magyar Vizsla hamarosan postaládákba kerülő harmadik száma kapcsán Veszprémben ragadtatta el magát. A végeredmény valami olyasmi lett, amitől Áder recskezni kezdett.

"És ha az embert megbántják, és ha az embert megsértik, és hogyha az emberre rágalmakat szórnak, akkor az ember megrázza magát és megy tovább, és nem veszi föl a kesztyűt. És ha valakik kóbor kutyákat kergetnek ki az utcára, erre a válasz nem az, hogy mi pedig veszett rókákat. A válasz az, hogy a kóbor kutyákat befogjuk és telepre visszük, a városokat, országunkat megvédjük".

Szerencsére még nem tartunk ott, hogy a városokat és országunkat bárkitől is meg kéne védeni, különösen nem a kóbor kutyáktól, nem Bukarestben élünk, ahol ez valós probléma, bővebben lásd itt>>>

Áder János - új keletű fideszes szokásként - rendkívüli sajtótájékoztatóján levetítette a problémás mondatokat, a felvételt a Hír TV-től mondjuk neki nem lehetett nehéz beszerezni. A Fidesz frakcióvezetője is olyan típus, aki szereti hallani a saját hangját, méltó választ adott: "Hol a telep? A munkatáborok helyszínén? Recsken? A Hortobágyon? Az Andrássy út 60-ban? Esetleg a koncepciós perek tárgyalótermeiben?"

Amire Gyurcsány gondolt, az egy tisztességes szakma, művelőjét sintérnek hívják. A sintér az, aki összefogja a kóbor kutyákat, munkájának azonnal van eredménye, mert ahonnan a sintér eltakarítja a kóbor kutyákat, ott nincsenek kóbor kutyák. A politikusoknak ekkora szerencséjük nincs, egy lakossági fórumon elmondott beszéd után ugyanannyi a kóbor kutya, mint előtte.

N;
hirdetés
N;