'Az izraeliek tartalékállama vagyunk'

2003.10.23. 18:44
"Ron Werbernek és moszados társainak el kell hagyniuk az országot" - jelentette ki Csurka István, a Magyar Igazság és Élet Pártjának elnöke október 23-ai a budapesti nagygyűlésén, amelyen hét év után újra részt vett Jean-Marie Le Pen, a francia Nemzeti Front elnöke.
Tekintse meg képeinket!
"Negyvenhét év után újra kezdhetjük" - mondta Csurka István, a Magyar Igazság és Élet Pártja elnöke a Hősök terén megtartott október 23-ai nagygyűlésen. A pártelnök szerint "három jellemtöpörtyű", Medgyessy Péter, Kovács László és Gyurcsány Ferenc vezeti az országot, őket segíti a közszolgálati televízió. "Hazugságot öntenek ránk", miközben iskolák zárnak be, eladják a magyar földet. A "vérlázító, halálos veszedelemben" a MIÉP az egyetlen erő, mely fel meri emelni a szavát. Csurka szerint az EU-csatlakozás után Magyarország egy "izraeli tartalékállam" lesz; a közel-keleti háború teljesen bizonytalan kimenetelű, ezért "az izraelieknek a paradicsom itt van kijelölve".

Werber és moszados társai

"A kormány választási csalással került hatalomra" - mondta Csurka, ám ebben vétkes a Fidesz is, hiszen ennek a pártnak a belügyminisztere rendezte a választást. A mindent irányító két nagy párt mégis megegyezett a hatalom átadásáról, mert "a MIÉP-et csak így lehetett kiejteni a parlamentből".

"Mi a teendő?" - tette fel a kérdést Csurka István a nagygyűlésen, ahol a párt szóvivője szerint százezernél több, a helyszínen tartózkodó újságírók becslése szerint legfeljebb tíz-tizenötezer ember vett részt. Új nemzeti program kell, mondta az elnök, valódi többpártrendszer, a hitelfüggőség felszámolása, alkotmányozó nemzetgyűlés, a külföldi cégek adójának megemelése, új választás. A "három jellemtöpörtyűnek" le kell mondania, "Ron Werbernek és moszados társainak azonnal el kell hagyniuk az országot". Az EU-csatlakozásról, javasolta továbbá Csurka, új népszavazást kell kiírni.

Csalit vetnek

Klikk a képre!
Jean-Marie Le Pen, a francia Nemzeti Front elnöke 1996 után "régi antikommunista harcosként" tért vissza Magyarországra. "Ez a tér jó választás volt az új hódítás megkezdéséhez, amelyet együtt hajthatunk végre" - mutatott körbe Le Pen, aki szerint nem szabad hinni az EU vezetőinek "szemfényvesztő ígéreteiben". "Csalit vetnek, aztán elveszik szabadságunkat és lelkünket is" - figyelmeztette hallgatóságát a legutóbbi francia elnökválasztás második helyezettje, aki azzal riogatta a nagygyűlés hallgatóságát, hogy az EU kötelezettséget vállalt arra, hogy az elkövetkezendő huszonöt évben 240 millió bevándorlót fogad be.

Big Business

"A britek előbb támogatták az ötvenhatos magyar forradalmat, majd elárulták" - mondta David Irving történész, a Felkelés című, 1956-ról szóló regény szerzője, aki szerint a kommunista diktatúra bukásában nagy jelentőségű ez az esemény, mert "az afgán szabadságharcosokat a magyarok is inspirálták". Irving úgy vélte, hogy a nemzeti kormányok mögött valójában a Big Business áll.