MSZP: No Thanx

2007.04.25. 15:07
Május 1-én fiatalos hangütéssel igyekszik a Városligetbe csábítani az újabb nemzedékeket is az MSZP. Gyurcsány Ferenc politikai majálisa után a No Thanx nevû tini formáció lép a párt színpadára. A Fidesz nem tesz ellenlépéseket.

Az év elejei bértárgyalásokon történtek miatt a szokásosnál kisebb mértékû közösködés várható a szakszervezetekkel, de mégis zenés esztrádhangulatot céloz idén is a szocialisták hagyományos városligeti majálisa.

Tinik jönnek

Az MSZP nyolcórás mûsorfolyammal szórakoztatja majd híveit. Az elsõ sztár 11 órakor lép a Ligetbe látogatók elé. Korda György a rendezvényen ünnepli majd elsõ színpadra lépésének 50 éves évfordulóját. A közismerten baloldali szimpatizáns énekes után érkeznek majd a párt ismert arcai. Gyurcsány Ferenc pártelnök-kormányfõ délben szerepel élõben. A városligeti mûsort késõ délután a hazai popélet friss felfedezettje, a tizenéves rajongókra számító, a magyar Tokio Hotelnek számító No Thanx zárja majd.

A Fidesz nem május 1-én akarja megnyerni a népszerûségi versenyt. A párt sajtóosztályán egyelõre nem tudták megmondani, hogy lesznek-e rendezvényeik.