Leszbikus a német kereszténydemokrata miniszter

2007.07.04. 14:06
A nyilvánosság előtt is vállalta leszbikusságát a 48 éves Karin Wolff, a német kereszténydemokraták hesseni kultuszminisztere, aki egyben a tartomány miniszterelnök-helyettese is.

A Bild német magazin által szervezett nyári partin a 48 éves CDU-s politikusnő büszkén mutatkozott partnerével, Marina Fuhrman természetgyógyásszal.

Mint elmondták, több mint két éve ismerkedtek meg. Az eredeti szakmájára nézve történelem és (evangélikus) hittantanár politikusnőnek akkoriban derékfájdalmai voltak, s a wiesbadeni csontkovácshoz fordult.


Karin Wolff és Marina Fuhrman

A kezelések hatására Karin dereka javult, a két nő között pedig a szimpátia szerelemmé változott. „Nem volt szerelem első látásra, talán csak a harmadikra”, mesélte a politikusnő.

A kapcsolatot kezdetben titokban tartották. Ezt Wolff teljesen normális dolognak tartotta, lévén két embernek előbb meg kell ismernie egymást, mielőtt a nyilvánosság elé lépnek.

A Bild partiján a pár sokat volt együtt, és sokat nevetett. A miniszter, jegyzi meg a Bild, az utóbbi időben láthatóan kivirult: karcsúbb lett, elegáns nadrágkosztümöket hord, s korábbi félhosszú haját is levágatta rövidre.

„Sok közös van bennünk, szeretünk sportolni, zenét hallgatni, olvasni, beszélgetni. A legfontosabb azonban, hogy jól érezzük magunkat és boldogok legyünk. Nem költöztünk össze, de amikor csak lehet, együtt vagyunk”, mondta Karin Wolff.