Mátyás
-6 °C
1 °C
Sífutás
Percről Percre

Steffi Graf visszatér?

2003.01.21. 12:38
Andre Agassi komoly tétért játszik az Australian Openen. Nem a férfi egyes végső győztesének járó mintegy 634 750 amerikai dollár számára a fontos, hanem, hogy győzelme esetén, a francia nyílt teniszbajnokságon felesége, Steffi Graf oldalán szerepelhet.
A németek egykori világelső teniszezőnője, Steffi Graf megígérte férjének, Andre Agassinak, hogy ha negyedszer is megnyeri a most zajló ausztrál nyílt bajnokságot, akkor az év második Grand Slam-tornáján, a Rolland Garroson együtt indulnak vegyes párosban.

Márpedig az amerikai klasszisnak egyre nagyobb az esélye a végső győzelemre, hiszen a francia Sebastien Grosjean búcsúztatásával már a legjobb négy közé jutott, ráadásul a játéka is nagyon magabiztosnak tűnt, még játszmát sem veszített.

A találkozó után a tenisz egyik legendája, John McEnroe készített vele egy interjút, amelyben azt firtatta, hogy bírja 32 évesen ezt az állandó terhelést.

- Nagyszerű fizikai állapotban vagyok, amúgy ez elmondható a nálam egy évvel idősebb feleségemről is, aki az egymás elleni gyakorlásunkkor rendszeresen megver, igaz ilyenkor soha nem tudok a labdára koncentrálni - válaszolta nevetve Agassi.

Graf 1999 augusztusában vonult vissza, majd 2001 októberében összeházasodott a jelenleg 2. helyen kiemelt párjával és még ugyanebben a hónapban megszületett első gyermekük, Jaden Gil.