Agassi árulkodott: Steffi Graf újra terhes

2003.05.22. 15:38
A házaspár korábbi ígérete ellenére nem indul a Roland Garros vegyespáros versenyében.
Amikor a januári Australian Openen André Agassi bejutott a férfi egyes negyeddöntőjébe, Steffi Graf megígérte férjének, ha negyedszer is megnyeri a finálét - összesen nyolc Grand Slam-tornán diadalmaskodott -, akkor edzésbe áll, és a május végi párizsi nyílt teniszbajnokságon ő is ott lesz férje oldalán a vegyes párosok között.

Novemberben születik második gyermekük

Agassi a döntőben könnyedén nyerta német Schüttler ellen, így mindenki arra számított, hogy Graf betartja fogadalmát, és a Roland Garros salakján visszatér.

Csütörtökön délben meg is érkeztek Párizsba, de Graf nem fog játszani, mert ismét terhes. Az egykori világelső teniszezőnő novemberben ad életet második gyermeküknek. Korábban mindketten úgy nyilatkoztak, hogy nagy családot szeretnének, ami alighanem kizárja, hogy Grafot még egyszer a teniszpályán láthatjuk.

Kuti Kis és Sávolt is a főtábla közelében

Párizsban jelenleg a selejtezőket játsszák, és magyar szempontból eddig nem alakulnak rosszul a dolgok. Miután Sávolt és Kuti Kis Rita is nyert, mindketten csupán egy győzelemnyire állnak a 128-as főtáblától.