Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kettesbe vált a Sport1

2004.07.19. 18:39
Kora ősztől új csatornát indít a Sport1, amely szintén a sportra koncentrál és a Sport2 nevet viseli majd.
A szeptemberben négyéves Sport1, a nevettetésre specializált Humor1 csatorna beindítása után kora ősszel újabb bővítést hajt végre: beindul a szintén sporttal foglalkozó "2-es".

A Sport2 a tartalom strukturálását szolgálja majd, hiszen augusztustól a cég már az öt legjelentősebb nyugat-európai bajnokság küzdelmeit közvetíti. A most induló idényben a francia első liga küzdelmeit is figyelemmel lehet már kísérni a Sport1-en - mondta el az Indexnek Máté Pál, a csatorna főszerkesztője.

A gárdában nem hoz nagy változást a bővítés. Máté Pál néhány új munkatárs érkezésével számol a Sport2 beindítása kapcsán.

Több motorsport?

Ezentúl szinte minden izgalmas találkozót élőben követhetnek majd a nézők, a műsorkészítők pedig nem kényszerülnek arra, hogy később adjanak le egyes meccseket. "A tévézők maguk szerkeszthetik majd az adást, hiszen ha úgy tartja kedvük, átkapcsolhatnak az angol bajnokiról a német mérkőzésre" - mondta el Máté, aki hozzátette: egy héten 14-15 élő közvetítés látható a Sport1-en.

A motorsportokra is jobban koncentrálnak majd a 2-es beindításával, de a főszerkesztő konkrétummal még nem szolgált, hogy az eddigiek mellett milyen versenysorozatok lesznek majd láthatóak a képernyőn.