Motor nélkül is repültek a motokrosszosok

2004.11.28. 18:55
Szombat este a Papp László sportarénában rendezett Airtime MX Freestyle Show-n mutatták be káprázatos trükkjeiket a szakág legjobb amerikai és magyar pilótái.
Szombat este a Papp László sportarénában ötödik alkalommal rendeztek Magyarországon Motocross Freestyle bemutatót.

Sok amerikai sztár is eljött

MX
Tekintse meg képeinket!

Az igen látványos motoros szakágban nem a gyorsaság, sokkal inkáb a trükkök, a hihetetlen mutaványok a fontosak: a gépek két sóderrámpa között ugrálva repkednek, miközben "lovasuk" ugyanezt teszi, sokszor a kétkerekűtől különválva.

Az eddigi legszínvonalasabb bemutatón a sportág hazáját képviselve kilenc amerikai világsztár is fellépett, köztük Ronnie Renner, Dustin Miller, Jake Windham, Jeff Fehr, Andy Bell.

A legjobb magyar, Németh Kornél is indult

Szerencsére már hazánkban is akadnak a tengerentúliakhoz hasonló képességű motorosok, Németh Kornél az egyik legjobb európai pilóta, így természetesen ő, valamint Hujber Péter, Kerner László, és Lamos Attila is indult szombat este.

A legszebb mutatványokat talán Ronnie Renner mutatta be, legalább is a közönség az ő produkcióját jutalmazta a legnagyobb ovációval. Persze mindannyian óriási sikert arattak, teljesítményüket galériankból mindenki önmaga értékelheti.