NBA-sztárok féltékenységi drámája

2004.12.13. 16:32
Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers kosárlabda-csapatának sztárja súlyos váddal illette a jelenleg térdműtéte után lábadozó Karl Malone-t: a 26 éves bedobó állítja, a 41 éves klasszis egy novemberi mérkőzésen kikezdett feleségével.
A Los Angeles Lakers-szel három bajnoki címet szerzett Bryant az Orlando Magic elleni találkozót megelőzően "fakadt ki". Elmondta, az eset november 23-án történt, amelyet követően ő rögtön felhívta Malone-t.

Mintha a testvérem tette volna

"Mondtam neki, hogy tartsa magát távol Vanessától, és persze megkérdeztem tőle, hogyan tehette ezt. Olyan volt nekem, mint a testvérem, ezért is fáj ez különösen" - nyilatkozta a tavaly nemi erőszakkal megvádolt, majd idén felmentett kosaras.

Malone, aki tavaly 18 évadot követően távozott a Utah Jazztől a Lakershez, nem reagált személyesen a vádakra, ügynöke, Dwight Manley azonban tagadta azokat.

Malone nem lesz szappanopera szereplője

"Karl meglepődött Kobe nyilatkozatán, és állítja, hogy nem kezdett ki Bryant feleségével, de elnézést kér mindkettőjüktől, ha esetleg valami félreérthetőt mondott" - így Manley, aki kijelentette még, hogy Malone nem kíván mást hozzáfűzni a történtekhez, és nem hajlandó egy szappanopera szereplőjévé válni.

A Magic elleni győzelem alkalmával 23 pontot szerző csillag az ügynök szavaira reagálva azt mondta, nem történt félreértés, de ha Malone visszatér a csapathoz, a pályán és az öltözőben hajlandó félretenni a sérelmeket.

A múlt héten is összeveszett a két klasszis

A két sztár között a múlt héten is történt egy kisebb összetűzés, miután Bryant azt fejtegette egy interjúban, hogy a veterán erőcsatár már biztosan nem lesz a régi, ezért nem lesz a segítségére a csapatnak. Akkor Malone kilátásba helyezte, hogy nem játszik többet a Lakersben.