Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meztelen férfi járt az orosz teniszbombázók meccsén

2006.07.04. 21:57
Orosz rangadót játszott két csinos teniszező Wimbledonban, néhány másodpercig mégis egy férfi volt a középpontban. Az elődöntőbe a Gyementyjevát legyőző Sarapova jutott.

Csupasz férfi rohant be a wimbledoni centerpályára, amikor a két orosz szépség, Marija Sarapova és Jelena Gyementyjeva vívta az angol nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjét.


Klikkoljon!

A pucér úriember ugrabugrált is egy keveset a gyepen, mielőtt a biztonságiak elvezették volna. A rendfenntartók annyira meglepődtek a berohanáson, hogy néhány másodpercig késlekedtek, míg ártalmatlanná tették a férfiút. Végül is egy piros lepellel takarták le férfiasságát.

"Egyáltalán nem ijedtem meg. Amikor azt látja az ember, hogy a biztonságiak is kacagnak, nem is jut eszébe félni" - mesélte a meccs után Sarapova.

Ő egyébként rezignáltan vette tudomásul az "attakot", honfitársa, Gyementyjeva viszont jót mosolygott a látványon.

A mérkőzést egyébként magabiztosan hozta Sarapova, aki 6:4, 6:1-re nyert. Gyementyjeva mindkét szettben elvehette volna ellenfele adogatását, de ez nem sikerült neki és viszonylag gyenge szerváit jól használta ki honfitársa.

Wimbledon női egyes, negyeddöntő

Clijsters (belga, 2.)-Na Li (kínai (27.) 6:4, 7:5
Henin-Hardenne (belga, 3.)-Bremond (francia) 6:4, 6:4
Sarapova (orosz, 4.)-Gyementyjeva (orosz, 7.) 6:1, 6:4