Az internetre kerültek az olimpiai bajnok szexképei

2007.12.18. 11:56
A francia úszó Laure Manaudou a hétvégén szakított olasz barátjával a szintén úszó Luca Marinnal, majd egy nappal később pikáns képek jelentek meg róla az interneten. A telefonon kidobott Marin tagad és perrel fenyegetőzik.

A jelenkor talán legnagyobb női úszója, Laure Manaudou az elmúlt időben eredményei mellett magánéleti problémáival is a lapok címoldalára került. Az egész idén májusban kezdődött, amikor Olaszországba költözött szerelméhez, a szintén úszó Luca Marinhoz.

A gyerekekkel eltervezett nagy boldogság azonban nem tartott sokáig, felbukkanó régi barátok, illetve barátnők és a kölcsönös féltékenység miatt. Így nem volt meglepő, hogy miután Manaudou visszaköltözött hazájába, hamarosan szakítottak.

A debreceni rövidpályás Eb-n - ahová a francia már új pasijával érkezett - történt a románc utolsó, botrányos jelenete. Amolyan déli, temperamentumos végleges elválás következett, Manaudou hozzávágta volt kedveséhez - pontosabban annak barátjához, Filippo Magninihez - a korábban kapott jegygyűrűt.

Ezzel szinte egyidőben Manaudouról pikáns képek jelentek meg az interneten. A tavalyi budapesti Eb legeredményesebb úszója - 4 aranyéremmel, egy világ- és egy Európa-csúccsal - egy fürdőszobában pózolgat ruhátlanul.

A dobott kedves, Luca Marin kedden a La Gazzetta dello Sportban számolt be arról, hogyan zajlott a szétválás. Cseh László vetélytársa elárult, 15 ezer eurót érő (3,75 millió forint) gyűrűvel jegyezte el kedvesét, aki ezt adta vissza Debrecenben olyan látványosan. Marin tagadta, hogy fenyegette volna vagy durván szidalmazta volna az olimpiai bajnok uszólányt. Azt azonban elismerte, a fejéhez vágta, amiért otrombán visszadobta a jegygyűrűt. Azt is mondta neki, örül, hogy már nincsenek együtt.

De nem ez volt a szakítás, mert Manaudou már hetekkel ezelőtt közölte vele: vége. Ezt telefonon tette és nem árulta el, miért döntött így.

Marin az interjúban tagadta, hogy köze lenne a képekhez. Felháborítónak találja még a feltételezést is, hiszen Manaudou olaszországi tartózkodása alatt közös kép sem készült róluk. Aki őt gyanúsítja, azzal akár perre is megy a vegyesúszó.

Ugyanakkor elismerte, hogy a képeken egykori szerelme van, hiszen a hasán látható gyík tetoválás egyértelműen bizonyítja ezt.

A Gazzetta riportere nem felejtette el megkérdezni az úszót, mit gondol szerelme új barátjáról, Benjamin Stasiulisról. Marin azt mondta, sok boldogságot kíván neki. Hozzátette: Laure-ral nehéz lesz.