Jolán
2 °C
4 °C

Ronaldo folytatja

2008.03.13. 16:39
A brazil csatár a sorozatos sérülések ellenére sem hagyja abba. Reméli, hogy a következő idény kezdetekor már a Milan stabil játékosa lehet.

Pályafutásának folytatása mellett döntött Ronaldo, az AC Milan egy hónapja térdműtéten átesett csatára. "Túl vagyok a nehezén, már nincsenek fájdalmaim, hamarosan eldobhatom a mankókat. Nagy kihívás következik az életemben, ugyanis vissza akarok térni a pályára" - jelentette be a brazil, aki 8-9 hónapos rehabilitációnak néz elébe.

Csapattársai örömmel látták Maranellóban az edzőpályán Ronaldót. "Nagyon rossz látvány, hogy egy ilyen nagyszerű bajnok a padon ül. A sérülések miatt 40 százalékkal játszott mostanában, de így is egyedülálló dolgokat csinált a pályán. Ekkor értettem meg, hogy mekkora "fenomén" ő. Ha negyven százalékkal így játszik, elképzelhetjük, hogy mit művelhetett, művelhet 100 százalékosan" - mondta Gattuso, a Milan középpályása.

A kétszeres aranylabdásnak - aki a február 13-i, Livorno elleni bajnokin sérült meg az 58. percben - június 30-ig szól a szerződése. Silivo Berlusconi, az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke felajánlotta, hogy amennyiben Ronaldo szeretne a klubnál maradni, akkor a szerződését meghosszabbítják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?