Ronaldo folytatja

2008.03.13. 16:39
A brazil csatár a sorozatos sérülések ellenére sem hagyja abba. Reméli, hogy a következő idény kezdetekor már a Milan stabil játékosa lehet.

Pályafutásának folytatása mellett döntött Ronaldo, az AC Milan egy hónapja térdműtéten átesett csatára. "Túl vagyok a nehezén, már nincsenek fájdalmaim, hamarosan eldobhatom a mankókat. Nagy kihívás következik az életemben, ugyanis vissza akarok térni a pályára" - jelentette be a brazil, aki 8-9 hónapos rehabilitációnak néz elébe.

Csapattársai örömmel látták Maranellóban az edzőpályán Ronaldót. "Nagyon rossz látvány, hogy egy ilyen nagyszerű bajnok a padon ül. A sérülések miatt 40 százalékkal játszott mostanában, de így is egyedülálló dolgokat csinált a pályán. Ekkor értettem meg, hogy mekkora "fenomén" ő. Ha negyven százalékkal így játszik, elképzelhetjük, hogy mit művelhetett, művelhet 100 százalékosan" - mondta Gattuso, a Milan középpályása.

A kétszeres aranylabdásnak - aki a február 13-i, Livorno elleni bajnokin sérült meg az 58. percben - június 30-ig szól a szerződése. Silivo Berlusconi, az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke felajánlotta, hogy amennyiben Ronaldo szeretne a klubnál maradni, akkor a szerződését meghosszabbítják.