Árpád
-2 °C
4 °C

Kiütötte ellenfelét az ausztrál futballista

2008.04.18. 11:09
Addig nyaggatta Barry Hallt a West Coast Eagles hátvédje, amíg bemosott neki egy hatalmasat. A balegyenes az ausztrál futballban sem számít szabályosnak.

Az ausztrál labdarúgás amúgy ütős játék, keményebb a rögbinél is, az agresszivitást nem feltétlen kell visszafogni, sok mindent megengednek a szabályok, de van, amit nem.

Barry Hall, a Sydney Swans csatára emlékezeteset alakított a minap az Ausztrál Futball Liga (AFL) küzdelmeinek negyedik fordulójában. A futballista nemes egyszerűséggel előbb arcon suhintotta, majd leütötte a West Coast Eagles védőjét, Brent Stakert. Tény, hogy Staker folyamatosan rángatta és nyaggatta, de hát azt lehet. A védő elterült, alig bírták letámogatni a csatatérről.

A meccset egyébként a Sydney Swans nyerte 107-45-re. Után a liga hét meccsre eltiltotta Hallt túlzott durvaság miatt.

Barry Hall 31 éves, súlya 100 kilogramm, 13 éve játszik a ligában, a St. Kilda Saintnél kezdte pályafutását, 2002-ben igazolt a Sydney Swanshoz. 228 találkozón 548 pontot jegyez. Brent Staker 23 éves, 96 kilós, 2003 óta profi a West Coast Eaglesnél, 94 meccsen játszott, 68 pontot szerzett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?