Ki a legvonzóbb férfi az Ausztrál Openen?

2008.05.23. 15:57
Az Ausztrál Open női egyes versenyét az orosz Marija Sarapova nyerte. Az Index teniszezőnő-szépségversenyét dettó. De ki a mezőny legsármosabb férfija? Kiválasztottunk néhány jelöltet, de dönteni olvasóinknak kell. Ha tetszik a pasas, adjanak neki sok pontot. Ha idegesítőnek találják, keveset. Klikkeljenek.
A szavazásnak vége

Carlos Moya

Carlos Moya olykor a fiatal Patrick Swayze-re hasonlít, tehát elsősorban a táncosok szavazataira számíthat. Akinél ez hátrányt jelent, annak elmondjuk: a 190 centis macsó Svájcban, a Genfi-tó partján lakik.

7,03

Roger Federer

A világelső Roger Federer Kiszel Tünde-i sűrűségű szemöldökkel és Rubint Réka-féle mosollyal hódít. Ennyi bőven elég?

6,89

Rafael Nadal

Rafael Nadal már 23 éves, de kibontott hajjal úgy néz ki, mint egy gimnáziumi zenekar basszusgitárosa. Fogszabályzós-pattanásos tinik és korukat elfogadni nem tudó nagymamák szavazataira számíthat.

6,07

Novak Djokovics

Még egy katonás figura: a szerb Djokovicsot ábrázata alapján nem nehéz elképzelni egyenruhában. Pedig teniszező, nem is akármilyen. A meccsek előtt jó fiúnak tűnik, az anyósok álma, de diadalüvöltései után egy légióssereg parancsnokának is nézhetnék.

6,00

James Blake

A színes bőrű amerikai hol babapopsiarccal, hol többhetes borostával lép pályára, de rajongói így is, úgy is odavannak érte.

5,73

Fernando Gonzales

A chilei Fernando Gonzalest főleg a húsos szájú férfiakért rajongó nők vihetik előre, akik lemaradtak Ronaldinhóról. Ugyanakkor egy fokkal talán szabályosabb az arcberendezése, mint a brazil labdarúgó fenoméné.

5,07

Mihail Juzsnij

A keleti blokkot a dús női mezőnyhöz képest a férfiaknál csak ketten képviselik. Mihail Juzsnij frizurája alapján egy atom-tengeralattjáró másodtisztje is lehetne. Bár kissé magas lenne ehhez az álláshoz.

5,00

Andy Roddick

Andy Roddick amerikaias reklámmosolya ellenére már a pályán is bebizonyította, hangulata mindig leolvasható az arcáról. Ha ezt nehéz lenne megszoknia szíve választottjának, segít az évek alatt összeteniszezett sok millió dollár.

4,71

Markosz Bagdatisz

Az fix, hogy az Éva vermutot és a Barátok köztöt kedvelő nők nem maradhatnak közömbösek a ciprusi láttán. Hosszú haj és luxuslakás. Vajon hányan álmodoznak ilyenről, miközben Berényi Miklós éppen kavarása miatt izgulnak?

4,51

David Ferrer

A spanyol David Ferrer titkos favorit is lehet. Hosszú haj, napbarnított bőr, vastag pénztárca. Ki más kellhet a déliesek rajongóinak, mint a 26 esztendős szívtipró?

4,38

Tomas Berdych

A cseh Tomas Berdych azon kívül, hogy remek knédlireceptet tudhat édesanyjától, a ranglistán is egyre feljebb kerül. A megnyerő mosolyú teniszező 24 esztendős, közel két méter magas, és bár cseh színekben indul, Monte-Carlóban lakik. A telefonszámát felhajtjuk, ha kell.

3,98

David Nalbandian

Szőke, kék szemű és dél-amerikai. A 26 éves, 1,80 magas sztár a női magazinok címlapján feltűnve biztosan növelné a példányszámot.

3,88