Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A címvédővel kezd a BVSC az asztalitenisz BL-ben

2008.09.18. 10:12 Módosítva: 2015-05-21 04:05:00

Pénteken negyed kilenctől, a címvédő osztrák SVS Niederösterreich ellen kezdi meg szereplését a férfi asztalitenisz Bajnokok Ligájában a Lombard-BVSC.

A hazaiak kivétel nélkül világklasszisokat vonultatnak fel: éljátékosuk a 2003-ban egyesben világbajnok Werner Schlager, mellette a dél-koreai Jun Dzse Jung és az osztrák-kínai Chen Weixing. Alighanem találkozik egymással a két egyéni világbajnok, Schlager és a pekingi olimpián negyedik svéd Jörgen Persson. A BVSC Perssonon kívül Zwickl Dánielt, valamint a norvég-kínai Wang Jianfenget vagy Nagy Krisztiánt szerepelteti.

A BVSC további programja: október 17-20. (idegenben): Sterilgarda november 7-10. (itthon): Frickenhausen Würzburg november 14-17. (itthon): Niederösterreich december 19-22. (itthon): Sterilgarda január 30. (idegenben): Frickenhausen Würzburg