Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1%

Montenegró és Szerbia a továbbjutó

2008.08.20. 23:11
1 hozzászólás

Nem ugrálok örömömben, hogy Montenegróval játszunk a döntőbe jutásért, de ezen változtatni már nem lehet. Jó meccset játszottak Horvátországgal.

7:6-ra verte a friss európa bajnok a világbajnokot. Szerintem csak Mezei gondolta úgy, hogy a mai mérkőzés sima horvát győzelemmel zárul. Nem tudom, hogy neki honnan jött ez a hülye gondolat, hisz az eb most volt, a vb meg több, mint 1 éve.

Meg kell hagyni, hogy jó kapusuk van a montenegróiaknak. Scsepanovics mellett persze jól védekezett a csapat is, és a támadásukra sem lehetett nagyon panasz egy-két hibától eltekintve.

Igaz, hogy láthattunk nagyon szép befejezéseket a horvátoktól is, de kevés volt a jó megmozdulás. Nem tudtak felállni támadni, nem tudták az előnyöket jól kihasználni. És hiába azért a szépen beadott gólpasszért, az sajnos két méteres volt.

Remélem, hogy ezzel segítettem Mezeinek. Furcsa, hogy valaki évek óta vezet vízilabdát és nem tudja, hogy miért ítél a bíró. Főleg, hogy általában mutatják is, hogy kontra, visszahúzás, könyöklés, gól, két méter stb.

No sebaj, majd...

Most izgulok aztán tényleg! Szecska, Kiss Gergő és Madaras lebetegedett. Remélem, hogy rendben lesz a csapat péntekre, mert állati szomorú leszek, ha montenegró elgyepál minket. És erre bizony van esélyünk.

A másik ágon természetesen Szerbia jutott tovább, 9:5-re verték a spanyolokat.

Szóval skacok! A pénteki programokat úgy szervezzétek, hogy 12:20 - tól Magyarország - Montenegró, majd 13:40 - től USA - Szerbia meccset nézünk.

Remélem mindenki tudja, hogy "ki a jobb?". - Bence, Te most kivételesen ne szólalj meg, mert akkor is a MAGYAROK!