Meggyilkolták Steve McNair NFL-irányítót

2009.07.05. 10:25 Módosítva: 2009.07.05. 10:25
A tavaly visszavonult futballsztárt egy bérelt lakásban, barátnőjével együtt ölték meg. Mindkettőjüket fejbe lőtték, de az egykori játékos testén a halálos lövésen kívül is több golyó ütötte nyomot találtak. A rendőrség kizárta, hogy a játékos feleségének köze lenne a gyilkossághoz, más gyanúsított egyelőre nincs.

Szombaton délután több pisztolylövéssel meggyilkolták a tavaly visszavonult amerikaifutball-irányítót, Steve McNairt, és barátnőjét. Az egykori MVP-t egy általa bérelt nashville-i lakásban találták meg, testén több golyó ütötte sebbel, köztük az azonnali halált okozó fejlövéssel. Barátnőjével, a 20 éves Sahel Kazemivel egyetlen lövéssel végeztek, a gyilkos fegyvert a helyszínen hagyták.

steve

A 36 éves quarterback felesége zaklatott állapota miatt nem akart nyilatkozni, a rendőrség nem gondolja, hogy bármi köze lehetett a gyilkossághoz. Szemtanúk látták a lakáshoz érkezni McNairt, a lány kocsija már ott parkolt, mikor megérkezett.

A sportoló büntetlen előéletű volt, 20 éves barátnőjének egy ittas vezetéses ügye volt két nappal a gyilkosság előtt, akkor a kocsiban vele volt McNair is, aki a jármű társtulajdonosa is volt.

Az irányító 13 szezont húzott le az NFL-ben a Houston Oilers, Tennesse Titans és a Baltimore Ravens quarterbackjeként, 2008 áprilisában vonult vissza.

McNair háromszoros Pro Bowl-játékosként a Tennessee Titansben érte el legnagyobb sikerét, amikor a St. Louis Rams ellen Super Bowlt játszhatott csapatával, ahol előbb 16-0-ról kiegyenlített, az utolsó percben pedig hihetetlen drive-val vitte mezőnygól közelébe a Titanst, de nem sikerült pontot szerezniük, a St. Louis 23-16-ra győzött.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport