Telkiben edzőtáborozott a futsalválogatott

2009.08.17. 11:12

Az MLSZ edzőközpontjában Kozma Mihály mindkét nap két edzést és elméleti foglalkozásokat tartott a játékosoknak. A szombati találkozón Balázs Zoltán, Pallai Gábor, Madarász János, Gyurcsányi Zsolt, Gölesz Róbert, Peczár Csaba, Dróth Zoltán, Nagy István, Trencsényi János, Temesi Norbert, Rábl János, Szente Tamás, Kun Gábor és Harnisch Ákos volt jelen, vasárnap csatlakozott Szimcsák Tamás is, írja az mlsz.hu.

A délelőtti tréning előtt Kovács István, az MLSZ versenyigazgatója mondott pár szót a keret tagjainak. Hangsúlyozta, hogy a magyar szövetség minden támogatást megad a futsal válogatottnak, biztosítja a feltételeket, ám a játékosoktól is hasonló hozzáállást vár el, bízik abban, hogy a 2010-es hazai rendezésű Európa-bajnokságon a legjobb négy közé kerül az együttes. Az MLSZ vezetőit képviselte Horváth Cs. Attila elnökségi tag, aki a győri futsalcsapat (amely most is hét játékost ad a válogatottba) mellett is szerepet vállal. A keretbe egyetlen újonc, a ferencvárosi Kun Gábor került be.

A szombati két edzésen kívül a játékosok videós elemzésen is részt vettek, amelyen brazíliai túrájuk meccseinek legfontosabb jeleneteit nézhették meg.