Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

NBA-kosarassal jár a világszép teniszező

2009.11.11. 21:39
Az érintettek nem nyilatkoznak, de az amerikai bulvárlapok tényként közlik, hogy Maria Sarapova, és a Los Angeles Lakers szlovén játékosa, Sasa Vujacic egy pár.

A Los Angeles Times a Lakers kosarasához közeli forrásra hivatkozva úgy tudja, hetek óta tart a románc a két sportoló között, akiket sikerült kézen fogva lefényképezni, október végén együtt látták őket a U2 Los Angeles-i koncertjén.

A jelenleg a világranglista 14. helyén álló orosz teniszezőnő hosszú sérülés után tért vissza a pályára, de azon kívül is jelentős személyiségnek számít: a Forbes magazin 2007-ben a világ legbefolyásosabb női sportolójának választotta. Sarapova évi 26 millió dollár körül keres a teniszen kívül.

sarapova

A 25 éves Vujacic (beceneve: Gép) 2004 óta a Los Angeles Lakers játékosa, a hárompontosairól híres játékos nem alapember a bajnoki címvédőnél, idén kétpontos átlaga van. Sarapováéhoz képest a fizetése is elhanyagolható, mindössze 5 millió dollárt kap egy évre a Lakerstől.