Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

27 méterről talált lécet a rögbidrukker

2009.11.23. 20:36
A 24 éves Stuart Tinner 250 ezer fontot, azaz majdnem 75 millió forintot nyert, amikor a Wembley-ben, egy rögbimeccs szünetében egyetlen kísérletből eltalálta a keresztlécet. A munkaközvetítő lakást és kocsit vesz, de szívesen lenne az angol válogatott rúgóedzője is.

A sportesemények szüneteiben rendezett szurkolói versenyeken hiába dobnak fel rendszerint komoly nyereményeket, elég ritka, hogy a profiknak is nehéz feladatot egy utcai ruhában, nem ritkán kapatosan próbálkozó szurkoló sikerrel teljesítse.

Hasonló volt a helyzet a Wembleyben rendezett Saracens-Springboks rögbimeccsen, ahol az volt a kisorsolt drukker feladata, hogy 30 yardról, azaz 27 méterről, egyetlen kísérletből eltalálja a rögbikapu keresztlécét.

A 24 éves Stuart Tinner egyike volt a 250 ezer fontért szerencsét próbálóknak, levette a cípőjét, majd simán telibe találta a lécet.

A tökéletesen kivitelezett rúgás után maga sem hitte el, hogy sikerrel járt, a durván 75 millió forintot érő csekkel a kezében boldogan nyilatkozott, elmondta: hobbiszinten játszik, de a csapatában nem ő végzi el a rúgásokat, azért vette le a cípőjét, hogy jobban érezze a labdát.

Az angol válogatott játékosok a meccsek előtt gyakorlásképp szoktak próbálkozni a kunszttal, de szinte soha nem sikerül egyiküknek sem. A munkaközvetítőként dolgozó Tinner örömmel elfogadná a válogatott rúgóedzői posztját, a pénzből lakást és autót vesz.