Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kozma bízik a közönség támogatásában

2010.01.18. 15:31

Kozma Mihály, a magyar futsalválogatott szövetségi kapitánya reméli, hogy a közönség segítségével csapata jó eredményt ér el a kedden kezdődő hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

„A magyar játékosoknak ez egy hatalmas lehetőség, szeretnénk, ha minél több gyerek példaképeket találna a futballistáinkban. Remélem, a közönség jelenléte plusz egy főt jelent majd a pályán” - mondta a hétfői sajtótájékoztatón Kozma.

A hazai együttes az azeri és a cseh válogatottal találkozik a csoportkörben, s a szakvezető szerint az első számú cél, hogy legalább az egyik csoportmérkőzését megnyerje a csapat, s bejusson a negyeddöntőbe.

A magyar válogatott kedden 17:30 órakor mutatkozik be Azerbajdzsán ellen a Papp László Sportarénában.

„"Korántsem ismeretlen előttünk az ellenfél, mivel azzal a klubcsapattal, amelyre a válogatottjuk épül, már játszottunk” - mondta a több honosított brazil játékossal felálló első riválisról a tréner.

„Tiszteljük ellenfeleinket, de nem félünk tőlük, mindkét csapat ellen van esélyünk a győzelemre” - nyilatkozott elszántan Madarász János, a válogatott csapatkapitánya.

A sok honosított brazil miatt titkos esélyesként is kezelt azeriek szövetségi kapitánya, a szintén brazil Jose Alesio Da Silva visszafogottan nyilatkozott: „Vannak problémáink, sérültjeink, de a csapatom így is jó erőkből áll. A válogatott fele brazil származású, de ez kommunikációs problémát nem okoz, a többségük beszél oroszul, de a lényeg, hogy a futsal nemzetközi nyelvét jól beszélik. Ne kiáltsanak ki minket titkos favoritnak. Ez az első nagy tornánk, ezért óvatosak, de azért magabiztosak vagyunk”