Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az olaszok ellen küzd a magyar K-1-es válogatott

2010.01.27. 13:34

Február első szombatján a Budapest Sportaréna ad otthont a K-1 MAX Európa-döntőnek. A rangos nemzetközi küzdősportgála részeként összecsap a magyar és az olasz K-1-es válogatott. A szervezők szerdai tájékoztatása szerint a hazai csapatban Oli Márk (67kg), Józsa Ádám (71kg), Busai Gergely (81kg), Zentai Máté (91kg), valamint a K-1 szabályrendszerben profiként most debütáló Görbics Gábor (63,5kg) kapott helyet.

„Az olaszokról annyit kell tudni, hogy profi bajnokokat is felvonultató kőkemény együttessel lépnek ringbe Budapesten, de a mieinket sem viaszból gyúrták. Biztos vagyok benne, hogy magas színvonalú, izgalmas meccseket láthat a közönség” - mondta Katona Attila, a budapesti gála főszervezője.

A párosítások: Alessandro Orella–Görbics Gábor, Tiziano Mascoli–Oli Márk, Damiano Poletti–Józsa Ádám, Marco Santi–Busai Gergely, Domenico Avella–Zentai Máté.